Adatkezelési nyilatkozat

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség a birtokába jutott személyes adatokat a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok betartásával gondosan kezeli és azokat illetéktelen harmadik félnek nem adja tovább.

Az egyesület kétféle személyes adatot kezel:
(1) tagok adatai,
(2) érdeklődők adatai.

Tagok adatai: ezeket a személyes adatokat az egyesület csak a tagsági jogviszonnyal kapcsolatos ügyintézés céljából használja fel. A tagok nevét és a munkahelyét és beosztását feltünteti a honlapon a taglistában. Amennyiben Ön nem szeretné, hogy szerepeljen a honlapon a taglistában, akkor a megadott elérhetőségeken kérje a törlést. A tagsági jogviszony megszünése esetén a törvényes határidő letelte után automatikusan törlésre kerül a taglistából.

Érdeklődők adatai: ide tartoznak azon személyek adatai, akik nem tagok, de a Hírlevél, a rendezvények vagy más szolgáltatásunk érdekli őket, és egyes adataikat abból a célból megadták, hogy a jövőben tájékoztatást kapjanak.

Ha Ön az adatait érdeklődőként nekünk korábban megadta, annak törlését bármikor kezdeményezheti a következő módon: A honlapon belépve a Saját adatok menüponton belül a Szerkesztés almenüben.

Cserna József
Elnök
Magyar Projektmenedzsment Szövetség

 

Amennyiben tagsági díját az OTP Mobil Kft. által biztosított Simple rendszeren keresztül fizeti be, akkor az alábbiak érvényesek még Önre:

Elfogadom, hogy a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (1041 Budapest, Görgey A. út 73-75/b fsz.2.) által a www.pmsz.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Hírek

Projektvezetőt keresünk a Csillagberek Waldorf Általános Iskola költözéséhez
2017-03-12

Projektvezetőt keresünk a Csillagberek Waldorf Általános Iskola költözéséhez

PMSZ logó pályázat 2004
2017-03-02

2004. május 7-i hírlevelünkből idézünk

Havi mustra - A jósok vitájáról
2017-03-02

Havi mustra - A jósok vitájáról

Összes hír megtekintése
Nem tagunk még?
Regisztráció
x