Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Több, mint 10 éve alakult a PMSZ Építési Tagozata

2017-02-09

A több mint 10 éve működő Építési Tagozat megalakulásáról és első rendezvényéről adott hírt a 2005-ös tavaszi hírlevél. Az irány és a lendület azóta is töretlen, a korábbi elnök, Horváth György munkáját tavaly év végétől azonban Benkei Sándor folytatja. A tagozatvezetővel készült interjút – irányokról, szakmai tapasztalatokról, projektmenedzsment szemléletről – itt olvashatja.

Részlet a cikkből:

Megalakult a PMSZ Építési Tagozata - 2005. március 7-i hírlevél

A Tagozat célja a projektmenedzsment módszerek és eszközök elterjesztése az építési területen. A tagozat a működését a Magyar Projektmenedzsment Szövetség keretein belül végzi, annak alapszabályát betartva. A Tagozat a munkatervét, programjait a szövetségnél kialakult rend szerint alakítja, évi 6 alkalommal tartana építési projektmenedzsment témáiban előadást (klubnapot). A Tagozat klubnapjainak idejére a javaslat a hónap első szerdája.Esetenként felmerülhet egy-egy jelentősebb építési projekt helyszínének a meglátogatása is, amelyre a szervezés mindig esetileg történne meg. A Tagozat munkáját amíg - létszámtól függően - a megfelelő körülmények kialakíthatóak, az Óbuda-Újlak Rt. (1033 Budapest, Hévíziút 3/a.), a PMSZ ezüstszponzora támogatása mellett, annak székházában folytatja.

Az Elnökség felkérte a Tagozatot, hogy évente egy általánosabb érdeklődésre számot tartó,építési területhez kapcsolódó szakmai programot a PMSZ rendszeres (harmadik szerdákontartandó) klubnapján tartson meg.

A teljes tartalom itt olvasható el.

Több, mint 10 éve alakult a PMSZ Építési Tagozata
Nem tagunk még?
Regisztráció
x