Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

2015-ben a Maconomy ERP nyerte a legsikeresebb vállalatirányítási rendszer bevezetési projektért járó díjat

2016-01-11

A 700 fős dán Alectia tanácsadó cégnél végrehajtott Maconomy ERP bevezetési projekt nyerte a Forretningssystemer éves szakmai díját. A  Maconomy ERP a korábban használt SAP vállalatirányítási megoldást váltja le.

A Forretningssystemer az ERP megoldások rangos éves európai rendezvénye. 2015-ben a dániai Herningben lezajlott szakmai kiállításon és konferencián a Maconomy ERP mellett az iparág meghatározó szereplői, többek között a Microsoft, az IFS, a Unit4, az SAP és az E-conomic mutatták be legújabb fejlesztéseiket és jelentősebb projektjeiket.

A Maconomy ERP a professzionális szolgáltatócégek, mint például a marketing-kommunikációs ügynökségek, könyvvizsgáló- és adótanácsadó irodák, tanácsadó cégek, informatikai fejlesztőcégek, mérnöki- és tervezőirodák és K+F szervezetek iparágspecifikus, projektalapú integrált vállalatirányítási megoldása.

A rendezvényen a díjat annak az ERP szállítónak és ügyfelének ítélik meg évente, amelyet a független szakmai zsűri számos tényező alapján a legjobbnak ítélt. Ilyen paraméter például az ERP bevezetési projekt mérete és összetettsége, az előkészítettség, az ügyfél-közreműködés és természetesen a projekt idő- és költségkereteken belüli sikeres befejezése.

A Maconomy ERP rendszer, illetve az integrált People Planner grafikus erőforrás- és kapacitás tervező alkalmazás bevezetését Dánia egyik vezető tanácsadó cége, az Alectia a korábban használt SAP rendszer helyett vezette be.

„A Maconomy ERP megoldás kiválasztása során számunkra a használhatóság és a rugalmasság voltak a fő kritériumok. Működésünk alapját 700 munkatársunk idejének értékesítése képezi, ezért a munkaidő-ráfordítás rögzítésének felhasználóbarátnak, magától értetődőnek és könnyen használhatónak kellett lennie. A munkaidő-ráfordítás rögzítésének pontossága és könnyű elérhetősége mellett a projektmenedzsereink elvárták a valós idejű  projekt-nyereségesség kimutatást, a menedzsment pedig az egyes projektek gyors áttekintését szerette volna egyszerűen megtenni. A Maconomy ERP most mindezeket lehetővé teszi számunkra.” - mondta el Heine Thorsgaard, az Alectia pénzügyi igazgatója.

A hazai piacon a Maconomy ERP rendszert a közelmúltban több meghatározó vezetési és mérnöki tanácsadó cégnél is bevezette a regionális disztribútor, a TRL Hungary Kft.

„Egy ekkora méretű és komplexitású ERP projektet nem egyszerű sikeresen, az idő- és költségkeretek betartásával végrehajtani, azonban tapasztalataim szerint a Maconomy ERP iparágspecifikus megoldása és a saját bevezetési módszertanunk nagy segítséget jelent. A szolgáltató és projektalapú cégek számára nemcsak a bevezetés, hanem a működés során is a legjobb olyan megoldást választani, ami tökéletesen illeszkedik a működési modelljükhöz és nem igényel kompromisszumokat részükről.”  jelentette ki Trenger Csaba, a TRL Hungary Kft. ügyvezetője, aki több mint 70 sikeres ERP bevezetési projektet menedzselt az elmúlt húsz évben.

További információ és interjúkérelem: Stautz János, mobil: 06-20-343-1280, e-mail cím: janos.stautz@trl.hu

2015-ben a Maconomy ERP nyerte a legsikeresebb vállalatirányítási rendszer bevezetési projektért járó díjat
Nem tagunk még?
Regisztráció
x