23. Projektmenedzsment Fórum előadói felhívás 2020. április 2. - Budapest

2019-06-30

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya 1998 óta évenként megrendezi a hazai projektmenedzsment seregszemléjét, a Projektmenedzsment a gazdaságban konferenciát, a PM Fórumot.

A projektmenedzsment szakma hagyományt teremtő és folytató, témáiban megújuló PM Fórumra 2020-ban már 23. alkalommal kerül sor. A rendezvény kiváló alkalom a projektmenedzsment szakma helyzetének áttekintésére, a legfrissebb sikerek és gondolatok megosztására, s persze kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre is.

PROJEKT – SZERVEZET – VEZETŐ

A 23. Fórum a projektmenedzsment intézményekben, szervezetekben való szerepét, működését helyezi a középpontba a fenti témamegjelöléssel, ahol ebben az évben a projektvezető munkáját szervezeti kontextusban kívánjuk elsősorban vizsgálni.

Az előzetes tervek, egyeztetések alapján erre fókuszálnak majd a bevezető (keynote) nagyelőadások, s erről szól majd a záró kerekasztal beszélgetés a szervezetekben a projektek szempontjából kulcsszerepet játszó felsővezetők (CEO, CIO, PMO) részvételével.

A konferencia tematika tervezett fókuszai:

  • szervezetek projektmenedzsment érettsége, szervezeti projekt kultúra
  • projektek és a projektportfolió és a vállalatai stratégia, a jóváhagyási, követése (governance) folyamatok hogyan szolgálják a stratégiai célokat
  • különbségek a projektek, illetve a portfolió kockázat-, változásmenedzsment megközelítésében
  • a szervezet típusának (pl. projektalapú szervezet), illetve a működési területének (pl. iparág) hatása a projektmenedzsment kultúrára, elismertségére, használatára
  • projektmenedzsment helye a szervezeti struktúrában
  • projektmenedzsment, projektiroda mint szolgáltatási portfolió, ezeknek szervezete, szervezése, mérése, értékelése, elismerése

Felhívás előadásra

A konferencia szervezői elsősorban a kiemelt témában várnak előadói jelentkezést, de természetesen e mellett még a projektmenedzsment más friss témáival, hazai eredményeivel, emberi vonatkozásairól szóló előadásokkal is lehet jelentkezni.

Kérjük az érdeklődőket, hogy a maximum egy oldal (2500 leütés) terjedelmű szinopszisokat (a témát bemutató címmel és fő gondolatokkal) 2019. november 20-ig küldjék el az info@hte.hu címre.

A beérkezett anyagok alapján a szervezők 2020 január közepéig állítják össze a konferencia végleges programját, s erről január 30-ig értesítést küldenek a jelentkezőknek.

Az elfogadott előadások ISBN számmal is rendelkező elektronikus kiadványban kerülnek publikálásra. A korábbi kiadványok elérhetők az alábbi oldalon.

Az előadók a részvételi díjkedvezménnyel vehetnek részt a konferencián.

A konferencia előadással kapcsolatos kérdésekkel kereshető szervezők:

Prónay Gábor

Szalay Imre

23. Projektmenedzsment Fórum előadói felhívás 2020. április 2. - Budapest
Nem tagunk még?
Regisztráció
x