Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

A jövőbe tekintve ünnepeltük a 20. évfordulót!

2017-12-05

2017 kiemelten fontos év volt a Magyar Projektmenedzsment Szövetség életében: idén ünnepeltük alapításunk 20. évfordulóját. Külön örömünkre szolgált, hogy a tavalyi rekord taglétszámot megtartva, az immáron több mint 500 fős PMSZ-család körében tehettük ezt.

Idei rendezvényeink tematikáját is a jubileum inspirálta. Kiemelt eseményünk, a 27. Körkapcsolás központi témáját a változás ihlette. Az estébe nyúló programon a projektmenedzsment jeles képviselői mellett közismert személyek voltak előadóink. Szintén a konferencián vehettétek kézbe kiadványunkat, melyben a PMSZ elmúlt két évtizedét bemutató beszélgetéseken és sztorikon túl a szövetség és a szakma jövőbeli feladatairól, küldetéséről is gondolkodtunk.

Teadélutánjainkon a legaktuálisabb gyakorlatokat igyekeztünk bemutatni nektek, projektmenedzsment felkészültségi versenyünkön pedig idén is lehetőség kínálkozik a professzionális megmérettetésre.

Az elmúlt évben is azon dolgoztunk, hogy tagjaink magas színvonalú szolgáltatásokat vehessenek igénybe. A több mint 10 éve működő Építési Tagozat és új tagozataink, a Pénzintézeti, Ifjúsági Tagozat és a Női Klub alapításával és aktív működésével még terület-specifikusabb tudásbázist tudunk biztosítani. Mind kinézetében, mind tartalmában aktualizáltuk honlapunkat, és közösségimédia-felületeink is rendszeresen frissülő tartalommal várják a követőket.

Úgy gondolom, hogy az idei év sikerei közös munkánk és részvételünk eredménye. Így tagjainknak is köszönettel tartozunk, hogy érdeklődően és tevékenyen vettek részt a projektmenedzsment szakma legnagyobb hazai közösségének mindennapjaiban!

Minden tagunknak, önkéntesünknek, a projektmenedzsment iránt érdeklődőknek és olvasóinknak jó egészséget, békés karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok a PMSZ elnökségében nevében.
Folytatás 2018-ban!

Cserna József, a PMSZ elnöke
 

Csatlakozzon a Magyar Projektmenedzsment Szövetséghez early bird kedvezménnyel 2017. december 31-ig! Részletek>>

A jövőbe tekintve ünnepeltük a 20. évfordulót!
Nem tagunk még?
Regisztráció
x