Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

A Projektmenedzsment hazai helyzete felmérés, ahogyan a gyakorló projektmenedzserek látják 2014-ben

2014-02-22

A 2014. április 10-én, csütörtökön megrendezésre kerülő 17. „PROJEKTMENEDZSMENT A GAZDASÁGBAN" Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készít a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében. Célunk, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Ön véleménye alapján képet kapjunk a szakmai közvéleményt érdeklő néhány tényezővel kapcsolatban.

Az előző években már foglalkoztunk a projektek sikertényezőivel, ill. a projektmenedzsment magyarországi helyzetével. A felmérések eredményeit bemutattuk a korábbi Fórumokon, és közzétettük a HTE www.hte.hu oldalán, ahol a publikációk jelenleg is elérhetők.

Az idei kérdőívünk a következő három blokkból áll:

„A" BLOKK - KONFLIKTUSKEZELÉSI STÍLUSOK, STRATÉGIÁK
„B" BLOKK - ÜZLETI KILÁTÁSOK 2014-BEN
„C" BLOKK - HÁTTÉRDATOK AZ ELEMZÉSHEZ

Az „A" blokk az idei felmérés újdonsága, eddig nem vizsgált, de érdekes és fontos témára irányul. A „B" és „C" blokk a korábbi években is alkalmazott kérdéseket tartalmaz, ami (az idei adatok részletesebb elemzése mellett) lehetővé teszi a korábbi felmérések eredményeinek időbeli összehasonlítását is. Mind a három blokk kitöltése fontos, ugyanakkor nem tart tovább 20-25 percnél. Kérjük, hogy kövesse a válaszlehetőségek számára vonatkozó instrukciókat, mert ennek hiányában félrevezetők lehetnek az adatok.

Bízunk benne, hogy a kérdőív on-line módon történő megválaszolásával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy az idei Projektmenedzsment Fórum programja a felmérés eredményeivel is gazdagabb legyen.

Kérjük, hogy a http://www.hte.hu/projekt2014/kerdoiv oldalon elérhető kérdőívet legkésőbb 2014. február 28-ig szíveskedjen kitölteni.

Kérjük továbbá, hogy kollégáit, a szakmában dolgozó ismerőseit is tájékoztassa a kérdőív kitöltés lehetőségéről, mert a válaszadók száma jelentősen meghatározza a felmérés eredményeinek értékét és megbízhatóságát. A válaszolók anonimitását biztosítja, hogy a kapott adatok, információk csak összesített formában, statisztikailag feldolgozva kerülnek nyilvánosságra.

A felmérés eredményeit a 2014. április 10-én megrendezésre kerülő 17. PM Fórumot lezáró kerekasztal beszélgetésének keretében mutatjuk be és vitatjuk meg. A felmérés összefoglalóját közre adjuk a HTE (www.hte.hu), a PMI (www.pmi.hu) és a PMSZ (www.pmsz.hu) portálokon is.

A felmérésben való közreműködését, a Fórum Szervező Bizottsága nevében előre is köszönjük!

Dr. Prónay GáborDr. Török L. Gábor szociológus
a Fórum SZB elnökea felmérés módszertani vezetője
gpronay@procompass.hutogabor@t-online.hu
Nem tagunk még?
Regisztráció
x