Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Az év diplomamunkája pályázat - PMI 2017

2017-05-30

Idén ismét meghirdeti az év projektmenedzsment szakdolgozata, diplomamunkája pályázatot a PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI) - a Hírközlési és Informa kai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztálya és a Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) támogatásával. Pályázhatnak mindazok, akik bármely felsőoktatási intézményben a 2016. vagy 2017. év során benyújtották és sikeresen megvédték magyar vagy angol nyelvű, projektmenedzsment témájú dolgozatukat, ahol projektmenedzsment módszereket és eszközöket alkalmaztak, illetve projektmenedzsment módszertan elméleti és gyakorlati tartalmakat, eredményeket mutattak be.

Miért érdemes pályázni?

Az első helyezett:

  • Elnyeri az Év Szakdolgozata címet a projektmenedzsment tematikában és ingyenes részvételi lehetőséget kap 2017 novemberében a PMI Budapest, Magyar Tagozat Art of Projects konferenciáján, valamint 2018 áprilisában a HTE szervezésében megrendezendő PM Fórum projektmenedzsment konferencián.

Az első három legjobbnak ítélt dolgozat szerzői

  • A Kiírók elismerő oklevelén túl
  • választhatnak egy, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyvet és
  • és ingyenes részvételi lehetőséget kapnak 2018 májusában a Körkapcsolás rendezvényen a PMSZ felajánlásával.

Az első három helyezett konzulensének díja:

  • egy tetszőlegesen választott, a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyv.

A pályázat benyújtásának módja:

A benyújtott szakdolgozattal vagy diplomamunkával megegyező dokumentumot PDF formátumban kérjük elküldeni „Diplomamunka pályázat” tárgymegjelöléssel a kepzes@pmi.hu e-mail címre. Csatolják továbbá:

  • a mellékelt kitöltött adatlapot;
  • egy egyoldalas kivonatot (amennyiben a dolgozat nem tartalmaz ilyen összefoglalót);
  • opcionálisan a konzulens ajánlását, illetve bírálatokat.

Benyújtási határidő: 2017. szeptember 30.

Pályázati értékelés, eredményhirdetés:

A munkákat a PMI Budapest, Magyar Tagozat, a HTE és a PMSZ szakemberei bírálják el. Az eredményhirdetésre 2017 Novemberében az Art of Projects konferencián a projektmenedzsment közösség jelenlétében kerül sor.
A kiírás és adatlap letölthető: www.pmi.hu
További információ: kepzes@pmi.hu

A pályázat kiírója a PMI (Project Management Institute) Magyar Tagozata együttműködésben a Hírközlési és Informa kai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztályával és a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel (PMSZ).

Az év diplomamunkája pályázat - PMI 2017
Nem tagunk még?
Regisztráció
x