Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a Forrás-Trend Kft.

2018-03-29

A Forrás-Trend Kft. két fő tevékenységet végez jelenleg: pályázatok készítése és menedzsmentje, valamint a saját szabadalmon alapuló építőelem gyártása, és azzal kapcsolatos építőipari generál kivitelezések lebonyolítása.

A Forrás-Trend Kft. ügyvezetője és 100%-s  tulajdonosa Dr. Horváth Viktor Károly, egyetemi docensként az Országos Kutatási Alapnál (és egyéb külföldi pályázati rendszereknél, mint pl. NATO, DARPA, NSF) szerzett pályázati ismereteit kihasználva az uniós csatalakozás utáni létrejött pályázati lehetőségekre építette a cég bevételeit. Gyors fejlődés és a cég feltőkésítése után a pályázatírásról a projekt menedzsmentre helyeződött a hangsúly. Számos esetben előfordult, hogy a pályázati ügyben érdeklődő ügyféllel egyéb jellegű együttműködési megállapodás megkötésére került sor, közös szabadalmat adtak be, közös K+F fejlesztést végeztek. Ezen együttműködések képezik az alapját a cég jövőbeli „több lábon állás” stratégiája megvalósításának. A cég konzorciumi partnereivel több milliárdos – akár városközpont fejlesztési – pályázatokat és projekteket is ellát.

Az építőipari tevékenység is egy közös, 2015-ben megadott építőipari szabadalmon alapul. Az ISB Építőipari Rendszer ® gyártására franchise rendszerben már 5 ISB gyártó üzemet hozott létre a Forrás-Trend Kft. A legyártott ISB építőelemekkel egyelőre projekt szintű beruházásokat valósít meg a cég, amihez partnerek jelentkezését is várja. Fő célkitűzés 2018-ra az ISB építőelemek kiskereskedelmi forgalomba hozatala.

A Forrás-Trend Kft. 2018 januárjában csatlakozott a PMSZ-hez azzal a céllal, hogy kapcsolatokat épíhessen a Szövetség tagjaival és lehetőség szerint tovább emelhesse a saját szolgáltatásaink színvonalát. 

Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a Forrás-Trend Kft.
Nem tagunk még?
Regisztráció
x