Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a Generali Biztosító Zrt.

2017-06-06

A Generali Csoport meghatározó piaci szereplő hazánkban a biztosító szektorban, évek óta stabil, 17% körüli piaci részesedéssel. Üzleti modelljének alapja, hogy kiváló ár-érték aránnyal ügyfeleivel hosszú távú, bizalmi kapcsolatot alakít ki. A Generali 2016-ban ünnepelte 185 éves jubileumát. Ezen időszak alatt vállalatunk egy 430 társasággal, közel 76 000 munkavállalóval több mint 60 országban tevékenykedő multinacionális cégcsoporttá vált, világszerte 55 millió ügyfelünk számára nyújtva szolgáltatást.

Mikor csatlakoztak szervezeti tagként a PMSZ-hez?

2017-ben csatlakoztunk a PMSZ-hez.

Mit várnak a csatlakozástól?

A csatlakozó tagok a Generali Tehetségprogram résztvevői, akiknek célja, hogy tapasztalt szakemberektől ismerhessék meg a legjobb gyakorlatokat, és növeljék tudásukat projektmenedzsment témában. Azt várjuk, hogy a szakmai rendezvények, és a szakmai anyagok hozzásegítenek minket ahhoz, hogy hozzájáruljunk egy magasabb szintű projekt alapú működés kialakításához a Generalinál.

A PMSZ tagsági szolgáltatások közül melyek a leghasznosabbak az Önök számára?

Tervezzük részvételünket a különböző képzéseken és teadélutánokon, valamint a Tudástár anyagai között is fogunk böngészni.

A PMSZ rendezvényei mennyiben illeszkednek cégük tevékenységéhez?

Cégünknél számos projekt fut, ahol kamatoztatni tudjuk a PMSZ rendezvényeken hallottakat, legyen az módszertan, soft skill, portfólió management.

Dolgoznak-e projektmenedzserek a cégben? Mennyien, milyen területen / eszközökkel / módszertanokkal?

Jellemzően a szakterületeken lévő szakértők, vezetők látnak el PM feladatokat, de a szervezetben van egy szervezeti egység, amely portfoliókezeléssel foglalkozik. Ezen a területen vannak PM-ek, akik az IT feladatok megvalósítását koordinálják.
Vízesés alapú módszertan a jellemző, de már volt példa agilis módszertanok alkalmazására is.  

 

Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a Generali Biztosító Zrt.
Nem tagunk még?
Regisztráció
x