Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a Generali Biztosító Zrt.

2017-06-06

A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, az olaszországi központú, független, erős nemzetközi jelenléttel rendelkező Generali Csoport tagja. Az 1831-ben alapított vállalatcsoport több mint 60 országban van jelen, 2016-os teljes díjbevétele meghaladta a 70 milliárd eurót. A világszerte több mint 74 ezer alkalmazottat foglalkoztató és közel 55 millió ügyfelet kiszolgáló csoport egyike a vezető nyugat-európai biztosítótársaságoknak, valamint egyre fontosabb szereplője a közép-kelet-európai és ázsiai piacoknak. 2017-ben a Generali Csoport is bekerült a világ legfenntarthatóbb vállalatai közé a Corporate Knights ranglistáján. A Generali Csoport Közép-Kelet-Európa 10 országában a Generali CEE Holdingon, a régió egyik vezető biztosítási szolgáltatóján keresztül végzi tevékenységét.

A Generali Biztosító hazánkban több mint 870 000 ügyfelének jelent biztos hátteret. Üzleti modellünk alapja, hogy a szolgáltatásaink színvonalára fókuszálva kiváló ár-érték aránnyal ügyfeleinkkel hosszú távú, bizalmi kapcsolatot alakítunk ki. Hiszünk a személyes tanácsadás fontosságában, ugyanakkor a korszerű technológiák felhasználásával online, telefonos elérhetőségünket is folyamatosan fejlesztjük. Célunk, hogy szilárd háttérként állhassunk ügyfeleink mellett életük minden biztosítási védelmet igénylő pillanatában.

Mikor csatlakoztak szervezeti tagként a PMSZ-hez?

2017-ben csatlakoztunk a PMSZ-hez.

Mit várnak a csatlakozástól?

A csatlakozó tagok a Generali Tehetségprogram résztvevői, akiknek célja, hogy tapasztalt szakemberektől ismerhessék meg a legjobb gyakorlatokat, és növeljék tudásukat projektmenedzsment témában. Azt várjuk, hogy a szakmai rendezvények, és a szakmai anyagok hozzásegítenek minket ahhoz, hogy hozzájáruljunk egy magasabb szintű projekt alapú működés kialakításához a Generalinál.

A PMSZ tagsági szolgáltatások közül melyek a leghasznosabbak az Önök számára?

Tervezzük részvételünket a különböző képzéseken és teadélutánokon, valamint a Tudástár anyagai között is fogunk böngészni.

A PMSZ rendezvényei mennyiben illeszkednek cégük tevékenységéhez?

Cégünknél számos projekt fut, ahol kamatoztatni tudjuk a PMSZ rendezvényeken hallottakat, legyen az módszertan, soft skill, portfólió management.

Dolgoznak-e projektmenedzserek a cégben? Mennyien, milyen területen / eszközökkel / módszertanokkal?

A szervezetben számos dedikált projektvezető dolgozik, mind üzleti, mind az IT oldalon. Ugyanakkor a szakterületeken lévő egyes szakértők, és vezetők is látnak el időnként PM feladatokat. Van kijelölt szervezet a Generaliban, aki felelős a projektmenedzsmentért, valamint a projektportfólió kezelésért.

A vállalat legtöbb fejlesztési projektje vízesés alapú módszertanra épül, de egyre több projekt működik agilis módon.

 

Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a Generali Biztosító Zrt.
Nem tagunk még?
Regisztráció
x