Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a Grepton Zrt.

2019-09-03

A Grepton Zrt. ügyfeleinek üzleti értéket gerjesztő, testre szabott megoldásokat szállító informatikai szolgáltató, Magyarországon működő információtechnológiai vállalkozás, a hazai IT-szektor meghatározó megoldásszállítója. Cégünk innovatív technológiákat, valamint üzleti és szervezeti modelleket alkalmaz a mind hatékonyabb működés érdekében.
A Grepton Zrt. az innováció, a mobiltechnológiák és az önkiszolgáló üzleti intelligencia ötvözésével olyan felhasználóbarát, könnyen elérhető megoldásokat szállító céggé kíván válni, amely folyamatosan erősíti kompetenciáit és bővíti kapacitását.
A Grepton Zrt. szolgáltatásai lefedik a megoldásszállítás teljes életciklusát az üzleti elemzéstől és tervezéstől kezdve a kivitelezésen keresztül az üzemeltetési, támogatási feladatokig. Tevékenységeinket két földrajzilag jól elkülönülő telephelyen végezzük, cégcsoport szinten közel 170 szakember részvételével az alábbi területeken:
Üzleti Intelligencia és Adattárház, Big Data; Nagyvállalati egyedi megoldások; Csoportmunka kezelés, work-flow; Project- és portfólió kezelés; Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM és O365; Ügyfélkommunikáció, Thunderhead; Térinformatika; Kiterjesztett és virtuális valóság; Rendszerintegráció és outsourcing; Üzemeltetés optimalizálás; Szolgáltatásirányítás.

A Grepton Zrt. 2019. májusától a PMSZ szervezeti tagja.

Mit vár a cég a csatlakozástól?

A tagság és a rendezvényeken való részvétel hozzásegít a szakma fontosságának tudatosításában, növeli elkötelezettségünket amellett, hogy a munka egyre hatékonyabb szervezésével eredményesebbek lehetünk.

A PMSZ szervezeti tagsági szolgáltatások közül melyek a leghasznosabbak?

Egyelőre a Körkapcsolásokról tértünk haza értékes munícióval, de a jövőben tervezzük a többi rendezvény látogatását is.

A szervezet rendezvényeinek tematikája mennyiben illeszthető a cég és a munkatársak tevékenységébe?

Egyénileg korábbi Körkapcsolásokon már részt vettük, amit első sorban az érdekes és aktuális témaválasztás indokolt. A jövőben ezt szervezettebben, a rendezvényeken hallottak utólagos belső kiértékelése és hasznosítása szempontjából tervezzük folytatni.

Hány főből áll a projektmenedzsment csapat és milyen feladatokat lát el?

Jelenleg 18 fővel látjuk el a projektmenedzsmentet illetve végzünk projektmenedzsment jellegű feladatokat. A kisebb fejlesztőcsapatok irányításától kezdve az üzletági szintű tervezések kihívásain keresztül a szervezetfejlesztési teendőkig, folyamatos egyeztetések mellett végezzük feladataink, nagy hangsúlyt fektetve a folyamatos javulásra és fejlődésre.

Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a Grepton Zrt.
Nem tagunk még?
Regisztráció
x