Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Hidat építünk a cégek és a leendő projektmenedzserek között

2017-06-14

Az Ifjúsági Tagozat nemrég megtartott meetupján kiemelt téma volt a PMSZ Gyakornoki Program, melynek elindítását az év második felében tervezzük. A kezdeményezés célja, hogy hidat teremtsünk a PMSZ szervezeti tagjai és a PMSZ-hez csatlakozó fiatal és leendő projektmenedzserek között, értéket teremtve mindkét célcsoport számára.

Célunk, hogy a program során a projektmenedzsment iránt érdeklődő fiatalok szakmai segítséget kapjanak egyebek mellett diplomamunkájuk vagy gyakorlatuk teljesítéséhez. Olyan szervezeteknél dolgozhatnak majd, ahol a projektmenedzsment fókuszban van.

Szervezeti tagjaink számára előny, hogy olyan fiatal célközönséget érnek el, akik kifejezetten a projektmenedzsment iránt érdeklődnek. A PMSZ adatbázisából választhatják majd ki leendő gyakornokaikat, ezáltal egyszerűsödik és felgyorsul a toborzási folyamat.

A nyár folyamán útjára indítunk egy pilot programot, amelyben pár érdeklődő fiatal számára lehetőséget adunk a gyakornoki program teljesítésére. A pilot lezárását követően, a tapasztalatok és tanulságok levonása után válik majd elérhetővé a PMSZ Gyakornoki Program a szélesebb közönség számára is, várhatóan az ősz folyamán.

Addig is várjuk azon cégek és leendő projektmenedzserek jelentkezését, akik szívesen részt vennének a programban!

További információ és jelentkezés:

A program iránt érdeklődő egyetemisták, fiatal pályakezdők jelentkezésüket leadhatják online elérhető kérdőívünk kitötésével vagy emailben elküldhetik Szellő Gábor részére (szello.gabor@pmsz.hu).

Szervezeti tagjaink további tájékoztatást kérhetnek emailben: Holczmann Anita (holczmann.anita@pmsz.hu)
 

Hidat építünk a cégek és a leendő projektmenedzserek között
Hidat építünk a cégek és a leendő projektmenedzserek közöttHidat építünk a cégek és a leendő projektmenedzserek közöttHidat építünk a cégek és a leendő projektmenedzserek között
Nem tagunk még?
Regisztráció
x