Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Sikeres év áll mögöttünk – Folytatás 2017-ben!

2016-12-16

Örömteli, hogy immáron kétszer annyi tagunkhoz szólhatok év végi köszöntőmben. 2016-ban ugyanis megdupláztuk taglétszámunkat, mellyel nagyot léptünk kiemelt céljaink megvalósítása felé.

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnöksége legfőbb feladatának tartja a közösség építése által a szakma népszerűsítését, továbbá tagjaink minél magasabb színvonalú kiszolgálását. Programjaink, rendezvényeink és egyéb kezdeményezéseink szervezésekor is ezek a szempontok motiváltak bennünket.

Az utóbbi években kialakult gyakorlat szerintkét Körkapcsolásunk közül az egyiken szorosabb értelemben vett szakmai témát dolgoztunk fel, a projektek erőforrás-menedzsmentjével foglalkoztunk, míg őszi alkalmunkon ismét a határterületeket feltérképező, igen sikeresnek mondható ezerarcú tematikát folytattuk, ezúttal a sport és a projektmenedzsment találkozásáról hallhattunk érdekes előadásokat. Májusban ráadásul már 25. alkalommal gyűltünk össze konferenciánkon, melyről méltó ünnepi keretek között emlékeztünk meg. Teadélutánjainkon idén is a legérdekesebb és legaktuálisabb gyakorlatokat igyekeztük bemutatni nektek, és már ismerős kezdeményezésként értesülhettetek projektmenedzsment felkészültségi versenyünkről, melyre ez alkalommal is szép számban érkeznek a feladatmegoldások.

16. alkalommal adtuk át a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaival Az Év Projektmenedzsere Díjat, ezúttal Pugner Tamásnak, a Magyar Telekom legnagyobb távközlési rádióhálózatának fejlesztéséhez kötődő projektjéért. A tavalyi cím birtokosa, Balaton László pedig az IPMA megmérettetéséről, Varsóból hozta el az aranyérmet, páratlan sikert elérve ezzel a nemzetközi szakmai színtéren.

Mindent összevetve nagyszerű év van mögöttünk és szívből reméljük, hogy 2017 legalább ilyen sikeres lesz. Mindezek mellett jövőre ismét különleges alkalmat, a PMSZ 20. születésnapját ünnepeljük majd.

Ehhez kívánok minden tagunknak és a projektmenedzsment iránt érdeklődőnek jó egészséget, békés karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet!


Cserna József
PMSZ elnök

 

Sikeres év áll mögöttünk – Folytatás 2017-ben!
Nem tagunk még?
Regisztráció
x