Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Startup-feszt a 8kerben

2014-05-01

Négy egymást kiegészítő eseménynek ad otthont a Grund (http://agrund.hu/) 2014. május 30-án. A 21. Körkapcsolás konferencia a FinTech&Sales Demo Day, a Magyar Innovációs TechShow kiállítás és a Central European Startup Awards díjkiosztó gála helyszínén és programjával párhuzamosan kerül megrendezésre.

A 21. alkalommal megrendezésre kerülő Körkapcsoláson kiemelkedő régiós startupok prezentálnak. Fejlesztési módszertanukat bemutató előadásaik és a startup-nagyvállalati innováció szakmai befektetői programunkban résztvevő vállalatok (OTP Mobil, Mysis, Mastercard) reflexiói alkotják a teljes összképet formáló köröket. A programot a startup ökoszisztéma elismert szakértői jelenlétével megrendezett kerekasztalbeszélgetés-vitaindító zárja.

A rendezvényen, mely a startup világ kiemeledő szegmensére, a FinTech cégekre fókuszál, a hazai és régiós ökoszisztéma kiemelkedő startupjai és a további főszereplők, a kormányzati és civil szféra mellett a nagyvállalatok képviselői is megszólalnak.

A délutáni programban helyet kapott Körkapcsolás konferencia a PMSZ és a PMI tagoknak számára ingyen látogatható. A délután folyamán lehetőség van a helyszíni kiálltások és a Körkapcsolástól független prezentációk megtekintésére is. A helyszíni regisztráció 13:30-tól veszi kezdetét.
A PMSZ és PMI tagoknak lehetősége van a délelőtti programon is részt venni. Ez a programrész azonban számukra díjköteles. A délelőtti FinTech&Sales programon, valamint a TechShow délelőtti programján való részvételi díj és az ebéd díja 10 000 Ft.

 

Szervező partnerek: Magyar Projektmenedzsment Szövetség; OTP Hungaro-Projekt Kft.; Kárpát Régió Üzleti Hálózat Zrt.
A 21. Körkapcsolás kiemelt, gyémánt fokozatú résztvevője: T-Systems Magyarország Zrt.

A Fintech&Sales Demo Day főszponzora az OTP Mobil.
Szponzorok: Cafe Communications
További szakmai együttműködők: Nemzetgazdasági Minisztérium, Nemzeti Innovációs Hivatal, Magyar Innovációs Szövetség, Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara, PMI Budapest, Magyar Tagozat
Médiatámogatók: Insider Blog, Piac és Profit, Gazdasági Rádió, Privátbankár.hu, Startupper.hu

 

       

 

  

 

 

 

Nem tagunk még?
Regisztráció
x