Szervezetfejlesztési trendek – 2019

2019-09-18

Időpont: 2019. szeptember 18. (szerda) 8.30–16.00

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet

Minden vállalat életében elkövetkezik a pillanat, amikor fel kell tenni a kérdést: Hogyan tovább? A régi út már nem járható. Sokan elindultak, sikeresen veszik az akadályokat.  2019-ben azonban már egyetlen cég sem halaszthatja tovább a gyökeres változást, a vállalati szervezet brutális átalakítását. A szervezeti transzformáció 2019-ben az életben maradás, a szintlépés alapfeltételévé vált.

Evidencia, hogy a digitális transzformáció az első lépés. A technológiaváltás azonban csak eszköz. A vállalat teljes szervezetét, a vezetők, munkatársak gondolkodását, tudását, az attitűdöket, a csapatot, az egész vállalati kultúrát kell teljesen átváltoztatni. A szervezet transzformációjának előmozdítója a transzformer. A tulajdonos, az ügyvezető, vezető. Csak az ő döntésükkel indulhat el a változás.

A BKIK és Piac & Profit konferenciáján nagy tapasztalatú, felkészültségű szervezetfejlesztési szakértők azonnal használható tudásokat adnak át a szervezeti átalakulás sikeres menedzselésében érdekelt  kkv-döntéshozóknak.

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség a BKIK és a Piac & Profit Szervezetfejlesztési trendek - 2019 konferenciájára Szakmai Partnerséget vállalt. Ezért tagtársaink, partnereink kedvezményes regisztrációs díjat érvényesíthetnek.

A kedvezményes részvételi díj

14.000 Ft helyett 10 000 Ft + áfa

A kedvezmény igénybevételéhez a Regisztrációs űrlapon a „Kedvezmények” fül alatt válasszák ki: PMSZ

A konferencia részletes programja és regisztráció

További felvilágosítás és információ:

Tel.: (1) 239 – 9597                                                            

E-mail: konferencia@piacesprofit.hu

Szervezetfejlesztési trendek – 2019
Nem tagunk még?
Regisztráció
x