PMSZ hírlevél 2018. március

2018-03-01

A HÓNAP PROJEKTJE

2018. március 1.

Bemutatkozik Az év projektmenedzsere Díj
tavalyi nyertese és projektje
2018.03.21.

PM Szakmai Teadélután

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla elismerését 2017-ben Ecsedi Péter, az IT-Services Hungary Kft. programmenedzsere vehette át kiemelkedő teljesítményéért. Márciusi teadélutánunkon, a díj nyertesének bemutatkozásán túl, a sikeresen megvalósított projekt, az ITSH pécsi telephely kialakításának bemutatására is sor kerül.

ERRŐL TUDNIA KELL!

Boldogság és projektmenedzsment
2018.05.17.

29. Körkapcsolás

29. Körkapcsolás konferenciánkon a jövő szervezeteiről, a Flow-elmélet hatásairól és alkalmazásáról a szervezetekben, a Bruttó Nemzeti Boldogság fogalmáról és eredményeiről beszélgetünk majd, és bemutatunk olyan sikeres projekteket is, ahol jó kedvvel, pozitív szemléletű vezetéssel eredményes megoldások születtek.
Mire jó az Ethereum Szövetség? - Blockchain technológia a pénzintézeteknél
2018.03.28.

PMSZ Pénzintézeti Tagozat klubnap

A Pénzintézeti Tagozat következő klubnapján Popovics László (OTP Bank szakértő, EEA munkacsoport vezető) az Enterprise Ethereum Alliance működéséről, a csatlakozási lehetőségekről, a munkacsoportokban szerzett tapasztalatokról és eredményekről tart előadást.

HAZAI PM HÍREK

1% a PMSZ-nek

Szervezetünk jogosult arra, hogy adója 1%-ával Ön is hozzájáruljon munkánk sikeréhez. Ha egyetért céljainkkal, kérjük, támogasson minket! A felajánlást a szövetség adószámának feltüntetésével teheti meg. A rendelkező nyilatkozat elérhető honlapunkon.

Havi mustra a PMI Pulse of Profession 2018 felméréséről

A Project Management Institute 2006 óta évről-évre megismétli a Pulse of Profession névre hallgató felmérését. A 2018-as jelentés február 15-én látott napvilágot, friss, ropogós újdonság, ebből fogunk ebben a posztban tallózni.

Projektmenedzsment felkészültségi verseny - 2017/2018-as évad

A PMSZ a projektmenedzsment szakma népszerűsítése érdekében idén is meghirdetette a projektmenedzsment felkészültségi versenyt. Ezúttal is két kategóriában hirdetünk majd győztest, az utolsó, mindent eldöntő záró fordulóban nyilvános megmérettetésen mérik össze tudásukat a résztvevők. Az ötödik feladatkiírás már elérhető a honlapunkon!

Egy agilis átállás kihívásai a februári PM Szakmai Teadélutánon

A februári teadélutánon Horváth Balázs, a Piramis Projektmenedzsment oktatója az agilis módszertanok bevezetéséről tartott előadást. Szó volt a prediktív és az adaptív módszertanok különbségeiről és alkalmazhatóságukról, továbbá arról, hogy miért fontos az agilist "gondolkodásmód"-ként kezelni.

Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a ProMan Consulting

"Tanácsadóként, trénerként kiemelten fontos a folyamatos tanulás és fejlődés, melynek rendkívül jó alapjai lehetnek a PMSZ által szervezett szakmai fórumok és találkozók. Szeretnénk segíteni a PMSZ-t abban, hogy a hazai projektmenedzsment szakmai képviselői időről időre megosszák egymással legjobb gyakorlataikat, tudásukat, mivel hisszük, hogy a szakma így fejlődhet hosszútávon igazán hatékonyan."

RENDEZVÉNYEK, KÉPZÉSEK

PMSZ Építési Tagozat Klubnap

2018. március 7.
Beruházási kódex – beruházás lebonyolító feladatai

PM Szakmai Teadélután

2018. április 18.
Konfliktuskezelés a projektekben

Piac&Profit

2018. március 8.
Munkaerőhiány – 2018

21. Projektmenedzsment Fórum

2018. április 5.
Projektmenedzsment a gazdaságban

37. Projektmenedzsment Műhely

2018. április 19.
Beszerzések a projektben

Képzést indítanak:

ProMan Consulting Kft., Sprint Consulting Llc., Arany-alap Kft., Piramis PM

Impresszum:

Felelős szerkesztő: Rusz Ágnes
Magyar Projektmenedzsment Szövetség
kommunikacio@pmsz.hu

Hírlevél archívum: 2018

PMSZ hírlevél 2018. június
2018-06-04

Hírlevelünk tartalmából: 29. Körkapcsolás, Projektkultúra fejlesztés Svájcban – esettanulmány, 1% a PMSZ-nek, Havi mustra az objektivitás dicséretéről, Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a NEXON...

PMSZ hírlevél 2018. május
2018-05-04

Hírlevelünk tartalmából: 29. Körkapcsolás, Projektkultúra fejlesztés Svájcban – esettanulmány, PMSZ Közgyűlés, Havi mustra a projektmenedzsment állítólagos újrafeltalálásáról, 1% a PMSZ-nek, Bemutatk...

PMSZ hírlevél 2018. április
2018-04-03

Hírlevelünk tartalmából: 29. Körkapcsolás, Konfliktuskezelés a projektekben, 1% a PMSZ-nek, Havi mustra az okostelefonnak a projektmenedzserre gyakorolt hatásáról, Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a...

PMSZ hírlevél 2018. március
2018-03-01

Hírlevelünk tartalmából: PM Szakmai Teadélután - Bemutatkozik Az év projektmenedzsere Díj tavalyi nyertese és projektje, 29. Körkapcsolás, PMSZ Pénzintézeti Tagozat klubnap, 1% a PMSZ-nek, Havi mustr...

PMSZ hírlevél 2018. január-február
2018-02-01

Hírlevelünk tartalmából: Legyen tagunk 2018-ban is!, Projektmenedzsment Körkép 2018, Egy agilis átállás kihívásai, Havi mustra - a projektmenedzsment helyi bajnokairól, Projektmenedzsment felkészültsé...

Összes hírlevél megtekintése
Nem tagunk még?
Regisztráció
x