Szervezeti tagság

Miért legyen szervezeti tag?

Nézze meg szervezetünk bemutatkozó flyer-ét!

Szervezeti taggá a következő kategóriákban válhatnak a cégek

Megnevezés Éves tagdíj 2018-tól Delegálható tagok száma
Kisvállalati tag* 130.000,- Ft 4 fő
Középvállalati tag* 260.000,- Ft 6 fő
Nagyvállati tag* 390.000,- Ft 10 fő

*Kisvállalat 0-500m Ft, középvállalat 500m-4mrd Ft, nagyvállalat 4mrd feletti nettó forgalom esetén.

A tagsági díj naptári évre vonatkozik.

A belépés folyamata

1. Töltse le a belépési nyilatkozatot innen.

2. A kitöltött nyilatkozatot küldje vissza a holczmann.anita@pmsz.hu címre.

3. A kitöltött belépési nyilatkozat beérkezése után kiállítjuk a számlát a megadott címre. Kérjük, hogy a számlázás zökkenőmentessé tétele érdekében a következő információkat küldjék el nekünk: számlázási cím, elektronikus számlázás esetén e-mai lcím, papír alapú számla esetén postázási cím (amennyiben utóbbi eltér a számlázási címtől).

4. Kérjük, hogy a számla kézhezvételét követő 8 napon belül utalja át a szervezeti tagdíj összegét a PMSZ Raiffesien Banknál vezetett 12010659-00141846-00100007 számú számlájára. A szervezeti tagság a tagdíj beérkezése után aktívvá válik.

5. Ezt követően aktiváljuk a delegált tagok tagságát, melyről email-ben értesítjük. (Az átfutási idő néhány nap is lehet.) A delegált tagok neve megjelenik a taglistában ezen a linken. A delegált tagok nevét és e-mail címét regisztráljuk adatbázisunkban, így a www.pmsz.hu honlapon bejelentkezve egy gombnyomással tudnak jelentkezni a rendezvényekre. A regisztrációról névre szóló email megerősítést küldünk.

Ha olyan kolléga szeretne részt venni egy rendezvényünkön, akit nem nevesítettek delegált tagként, kérjük a rendezvény@pmsz.hu címre küldjék el nekünk adatait és azt, hogy melyik delegált tag helyett vesz részt az adott rendezvényen.

6. Az új szervezeti tagként regisztrált vállalat logóját és a honlapjára vezető linket elhelyezzük a www.pmsz.hu honlap főoldalán és a Szervezeti Tagok menüpontban. Ehhez kérjük küldje el nekünk a hivatalos céges logót (jó felbontású pdf vagy vektorgrafikus formátumban).

További tudnivalók

A közgyűlésen a szervezeti tagnak 1 db szavazati joga van.
Az első félévben belépők a teljes összeget, a második félévben belépők az éves tagdíj felét fizetik.
A tagság megújítása évenként automatikusan történik, amíg a szervezeti tag nem jelzi, hogy nem kívánja megújítani szervezeti tagságát, illetve rendezi a tagdíj-kötelezettséget. Erre minden év február 20-ig van lehetősége.

További információk: holczmann.anita@pmsz.hu

Nem tagunk még?
Regisztráció
x