Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

18. Projektmenedzsment Fórum

Helyszín: Thermal Hotel Margitsziget, Budapest
Téma: Projektmenedzsment a gazdaságban
2015-04-09 08:20 - 2015-04-09 18:20
Rendezvény beszámoló

A fórum szakmai összefoglalója letölthető.

Rendezvény bevezető

A 18. alkalommal megrendezésre kerülő Fórum hagyományainak megfelelően elő kívánja segíteni a projektmenedzsment szakma legújabb hazai- és nemzetközi módszereinek terjedését, a sikeres projektek legjobb gyakorlatának tapasztalatcseréjét, a projektmenedzsment kultúra fejlődését, lehetőséget kíván biztosítani a különböző iparágak projekt tulajdonosainak és projektmenedzsereinek kapcsolatépítésére, ami szakmai tapasztalatcserén alapuló bizalomra épül.    

A Fórum kiemelt társadalmi-gazdasági témái:

  • Az államigazgatás és közigazgatás projektmenedzsment eredményeinek és jövőbeli igényeinek bemutatása. 
  • Az innováció menedzsmentben érintett vállalatok és startup vállalkozások projektmenedzsment gyakorlatának feltételei, lehetőségei.

A Fórum kiemelt projektmenedzsment szakmai kérdései :

  • A projektmenedzsment emberi erőforrás kérdései (kiválasztás, csapatépítés, motiválás, teljesítménymenedzsment, konfliktus menedzsment, stressz menedzsment), a munkaerő piac projektmenedzser kereslet-kínálata.
  • Lean szemlélet a projektmenedzsmentben, a lean alap értékek (érték meghatározás, érték termelési folyamat, veszteségek csökkentése, húzóelv, tökéletességre törekvés) megvalósulásának hatása, jelentősége a projektek sikerességében. Kapcsolat az agilis modellek és a hagyományos projektmenedzsment között. 
  • A projekt portfoliómenedzsment alkalmazási feltételei, lehetőségei és PMO szerepek a hazai- és nemzetközi tapasztalatok alapján.
  • Az építőipar projektmenedzsment gyakorlata, melynek célja, hogy az építőipari projekt tapasztalatok felhasználására kerülhessenek más iparágakban, illetve az építőipar szakemberek használható, csúcstechnológiából származó menedzsment ismeretekhez jussanak.

Jelentkezési határidő: 

előadóknak:         2015.  február 2.

szponzoroknak:   2015.  február 12.

résztvevőknek:     2015.  április 2.

Jelentkezési lap letölthető.

Részletes információk a www.hte.hu/web/projekt2015 oldalon találhatók, illetve pdf formátumban is letölthetők.

18. Projektmenedzsment Fórum
Nem tagunk még?
Regisztráció
x