21. Projektmenedzsment Fórum

Helyszín: -
Téma: Projektmenedzsment a gazdaságban
Előadó: -
2018-04-05 08:00 - 2018-04-05 18:00

A technológiai forradalom (Ipar4.0, IoT) összekapcsolódva a globalizációval rendkívül komplex termékek és szolgáltatások létrehozását teszi lehetővé és ez megköveteli a menedzsment innovációját is. Kísérletekre, az egyéni- és vállalati kompetenciák folyamatos fejlesztésére van szükség. Ehhez a fejlődési folyamathoz nyújthat segítséget az évente megrendezésre kerülő Fórum szakemberi tapasztalatcseréje. A Fórum lehetőség a szakemberi eszmecserékre, a hazai- és nemzetközi legjobb gyakorlat, az innovatív menedzsment elméletek megismerésére. A hagyományoknak megfelelően a Fórum a különböző iparági projekt tulajdonosok és projektmenedzserek éves találkozója, a tapasztalatcsere és kapcsolatépítés helyszíne, mely a hazai szakmai szervezetek mindegyike támogatásával valósul meg.   

A huszonegyedik Fórum kiemelt projektmenedzsment szakmai kérdései (melyek megvitatására szekció szerveződik):

  • az államigazgatás projektmenedzsment gyakorlata, ahol a stratégiai jelentőségű, országos projektek kerülnek elemzésre.
  • innovációmenedzsment szekció a startup- és nagyvállalati innovációs projektek menedzsment kérdéseivel foglakozik. 
  • a projektek döntési megoldásait (előkészítés, csoport döntés, kockázatok) elemző szekció, a projektben meghatározó döntések legfontosabb elemeit vizsgálja, javaslatokat adva a projekt sikerét elősegítő hatékonyság javításra.
  • a projektmenedzsment legújabb trendjeit bemutató szekció a nemzetközi gyakorlatban megtalálható erőteljes hangsúlyt kapó megoldásokat (green PM, virtuális PM, komplex PM, demográfiai változások, digitalizáció) elemzi a hazai tapasztalatok tükrében.
  • projektmenedzsmentet érintő HR gyakorlat szekció az Ipar4.0 technológiai fejlődés menedzselési- és munkakörökre kiterjedő hatásait, a PM kiválasztás kompetencia igényeit, a generáció változás menedzsment hatásait kívánja bemutatni.

A Fórumon való részvétellel illetve előadás tartással a PMI PMP minősítéséhez szükséges PDU (Professional Development Unit) pontok szerezhetők.

A Fórumon való részvételről részletes információk a www.hte.hu/projekt2018 oldalon találhatók.
 

21. Projektmenedzsment Fórum
Nem tagunk még?
Regisztráció
x