Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

24. Projektmenedzsment Műhely

Helyszín: 1117. Budapest, Magyar Tudósok Körútja 2. I. ép. B. szárny, I.em 110-es tanácstermébe
Téma: A csapatépítés kritikus kérdései
Előadó: Peuker Gabriella
2015-05-14 16:00 - 18:00

Rendezvény bevezető

A 24. Műhely témája A csapatépítés kritikus kérdései. Sikeres projektet csapat nélkül nem lehet végrehajtani. Egy projekt sikere legfőképpen azon múlik, hogy a csapattagok hogyan teljesítenek. A projektmenedzser legfőbb feladata tehát a csapatában a hatékony munkakapcsolatok kialakításával a produktív állapot mihamarabb elérése. A Műhely Peuker Gabriella bevezető gondolatai alapján vizsgálni kívánja a projektmenedzsmentben nélkülözhetetlen csapatépítés hazai gyakorlatát. 

A műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni:

1. Van-e a mai magyarországi projektmenedzsment gyakorlatban tudatos projektcsapat építés?
2. Mi a szerepe a projektmenedzsernek a hatékony és jól teljesítő projektcsapat kialakításában? Mi az, amit egy projektmenedzsernek mindenféleképpen át kell gondolnia, amikor projektcsapatot épít?
3. Hogyan változik a projektcsapat működése és teljesítménye, ha új csapattagot kell bevonni vagy kiválik valaki a csapatból?
4. Hogyan kezelhetők hatékonyan a csapatban fellépő működési zavarok?
5. Mi támogatja és mi akadályozza a csapatfejlődést? Mit tehet a projektmenedzser a csapatfejlődés érdekében? Mi kell a hatékony munkakapcsolatok kialakításához?
6. Mik a kritikus kérdések agilis csapatok esetén?

Peuker Gabriella által összeállított előkészítő blog itt olvasható.

A rendezvény a HTE Projektmenedzsment Szakosztályának, a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékének és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékének együttműködése révén jön létre.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a gpronay@procompass.hu címen.

A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára).

24. Projektmenedzsment Műhely
Nem tagunk még?
Regisztráció
x