Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

26. PROJEKTMENEDZSMENT MŰHELY

Helyszín: 1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.
Téma: Tudásmenedzsment
2015-11-19 16:00 - 18:00

A 26. Műhely témája a TUDÁSMENEDZSMENT (TM) LÉTJOGOSULTSÁGA. A Műhely Bencsik Andrea professzor asszony bevezető gondolatai alapján vizsgálni kívánja a tudásmenedzsment jellemzőit, a vállalati versenyképességhez és a projekt sikerekhez való hozzájárulását és a Műhely munkában résztvevők tapasztalataira építve a tudásmenedzsment hazai helyzetét.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések :

  • 1. Projekt- és vállalati tapasztalatok a TM rendszer kiépítésével/működésével kapcsolatban ? Hogyan befolyásolja a vállalati kultúra a TM rendszer létrejöttét, működését ?
  • 2. Miben jelentkezhetnek a TM alkalmazás előnyei/akadályai ?
  • 3. Hogyan kapcsolódhat a vállalati TM rendszer a projektekhez ?
  • 4. A social média adta lehetőségeket mennyiben kerülnek felhasználásra a vállalati- és projekt tudásmegosztás érdekében?
  • 5. Hogyan érvényesülhetnek az etikus viselkedés elvárásai a tudásmegosztásban ?

Bencsik Andrea által összeállított előkészítő blog olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon.

Helyszín: 

A BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék inforparkbeli (1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.) I. ép. B. szárny,  I.em 110-es tanácsterme.

A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@procompass.hu címen), ingyenesen részt vehet.

A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára).

26. PROJEKTMENEDZSMENT MŰHELY
Nem tagunk még?
Regisztráció
x