Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

34. Projektmenedzsment Műhely

Helyszín: 1117 Bp., Magyar Tudósok Körútja 2.
Téma: IPAR 4.0 ÉS A PROJEKTMENEDZSMENT
Előadó: -
2017-09-21 16:00 - 18:00

A HTE Projektmenedzsment Szakosztálya, együttműködve a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszékével és a Corvinus Egyetem Stratégia és Projektvezetés Tanszékével szeretettel hívja az érdeklődő kollégákat a

34. Projektmenedzsment Műhelybe
2017. szeptember 21-én (csütörtökön) 16 – 18 óra között
A BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék inforparkbeli (1117. Bp. Magyar Tudósok Körútja 2.) I. ép. B. szárny,  I.em 110-es tanácstermébe

A 34. Műhely témája az IPAR 4.0 ÉS A PROJEKTMENEDZSMENT. A Műhely a technológiai fejlődés és a globalizáció legújabb trendjeit és ezek PM hatásait vizsgálja, azzal a céllal, hogy a Műhely beszélgetés hozzájáruljon a kölcsönös megértéshez és a szakmai közvélemény eredményességet elősegítő befolyásolásához. A témát a Műhely résztvevői  választották ki és a bevezető blog megírására illetve bevezető előadás megtartására Kerékfy Pált kérték fel.

Műhely beszélgetés az alábbi kérdések megválaszolásával kívánja a témát áttekinteni – megvitatandó kérdések :
1. Milyen új szerepek jelennek (jelenhetnek) meg a projektekben?
2. Lesz különbség a hazai és a nemzetközi projektek menedzselésében?
3. Változik a szponzor és a PM szerepe az új kihívások tükrében? 
4. Milyen új kompetenciák (tudás–tapasztalat–képesség–attitűd) szükségesek a projektek vezetéséhez a szponzorok és a PM-ek részéről?
5. Az új kompetenciák megszerzésének várható módjai mik lesznek?
6. Nő a különbség a junior-, szenior- és mester PM között?
7. Milyen változások várhatók a projektek kommunikációjában, különös tekintettel a virtuális csapatmunkára?

A Kerékfy Pál által összeállított, előkészítő blog olvasható a http://blog.mfor.hu/projekt oldalon. A Projektmenedzsment Műhely munkájába minden érdeklődő előzetes regisztrációt követően (e-mailben történő regisztráció a gpronay@gmail.com címen), ingyenesen részt vehet. A Műhely munkájába való részvétellel 2 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető (PMP minősítettek és minősítésre készülők számára)
 

34. Projektmenedzsment Műhely
Nem tagunk még?
Regisztráció
x