Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

ITBUSINESS & TECHNOLOGY 2018

Helyszín: InterContinental Budapest, 1052 Apáczai Csere János u. 12.
Téma: ITBUSINESS & TECHNOLOGY
Előadó: -
2018-02-23 09:00 - 2018-02-23 19:30

Gyermekkorunk nagy kedvence volt az utcai játszóterek találmánya, a libikóka, mely ideje korán megtanította, hogy az életben „egyszer fent, egyszer lent”. A játék közepette persze mindenki igyekezett – legalábbis a dominánsabbak biztosan – nagyot lökni a lábával, hogy minél magasabbra juthasson a levegőben. Persze haszontalan volt „túltolni” a lendületet, mert a hinta kiakadt – megvoltak a korlátok, meddig juthat vele az ember fia, lánya. Az összeszokottabb párosok persze elkezdtek kísérletezni azon, hogyan lehetne az alapjában véve ellenpólusokra alapozott játékot kicselezni úgy, hogy közösen egyensúlyozva, mindkét fél egyszerre legyen a levegőben, ráadásul a lehető legtovább. Ebben az állapotban a libikóka egyik oldala sem volt fentebb vagy lentebb a másiknál. Ehhez azonban sok gyakorlásra és egymásra figyelésre volt szükség.

Az ICT-piacon az elmúlt évtizedekben, de akárcsak az elmúlt pár évben is sok minden megváltozott. Folyamatosan arról beszélünk, vitatkozunk, hogy az iparágnak a technológia vagy a humánerőforrás áll-e a középpontjában. Van, aki kimondottan az egyikre, van, aki egyértelműen a másikra esküszik – és mindkettőnek megvan a maga igazsága. Az elmúlt években azonban a humán oldal (jól ellökve magát) hatalmas erővel rugaszkodott a levegőbe. Ki is akadt az ICT-libikóka rendesen. És úgy néz ki, hogy áthágva minden játszótéri alapszabályt, vissza se akar térni a földre.

Hogyan lehet elérni azt, hogy a két oldal – legalább félúton, miközben lábát a levegőben lóbálja – egymás megértése és elfogadása mentén újra visszatérhessen a talajra? Hogyan tud a technológia is feljebb jutni, hogy ne lentről nézve sajnálkozzon azon, hogy a humán oldal az egekbe repült? Hogyan lehet a tartós egyensúly megtartására megtanítani a két „gyermeket”? Ezekre a kérdésekre kapunk válaszokat az idei ITBUSINESS & TECHNOLOGY konferencián!

További részletek a rendezvényről és jelentkezés ide kattintva érhetők el.

ITBUSINESS & TECHNOLOGY 2018
Nem tagunk még?
Regisztráció
x