Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Optional Conference

Helyszín: Boscolo Budapest, 1073 Budapest, Erzsébet körút. 9-11.
Téma: Optional konferencia
Előadó: Stephen Parry (Lean Systems Society), Mary Poppendieck (a Lean Software Development c. könyv szerzője), Linda Rising (amerikai kutató, egyetemi oktató).
2015-03-24 09:00 - 2015-03-25 18:00

Idén tavasszal két napra ismét Budapest lesz a legmodernebb menedzsment technikák fővárosa. Március 24-25-én, a második Optional konferencián az Agile és Lean Management legújabb trendjeit és eszközeit mutatják be a téma világhírű szakértői, köztük Stephen Parry (Lean Systems Society), Mary Poppendieck (a Lean Software Development c. könyv szerzője) és Linda Rising (amerikai kutató, egyetemi oktató).

Az Optional Conference célja, hogy évente legalább néhány napra hazánkba gyűjtse az agilis és lean menedzsment vezető külföldi kutatóit és fejlesztőit, akiktől első kézből értesülhetnek a régió szakemberei az irányzat legújabb elméleti és gyakorlati vívmányairól. A tavaly először megrendezett és nagy sikerrel zárult esemény idén is igyekszik egészséges arányt teremteni a módszertani tapasztalatok nélkül is élvezhető elméleti előadások, a mélyebb ismereteket feltételező haladóbb eszközök, és a döntéshozókat támogató esettanulmányok között.

Idén nagyobb hangsúlyt kap a Lean irányzat, hiszen ebből bevallottan sokat merít az agilis módszertan is. Előadóink között ott lesz Mary Poppendieck, a Lean Software Developmentet megalkotó házaspár hölgytagja, valamint Stephen Parry, a Lean IT egyik úttörője is, akinek konferenciánk mottóját is köszönhetjük: "All businesses have costs. Waste is optional".

A PMSZ tagoknak 10% kedvezményt biztosítunk a konferencia jegy árából. 

A regisztráció az alábbi linken lehetséges: www.optionalconference.org/registration

A programról és az előadókról további részleteket a konferencia honlapján találnak: www.optionalconference.org

Optional Conference
Optional Conference
Nem tagunk még?
Regisztráció
x