Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

22. Körkapcsolás: Ezerarcú projektmenedzsment

Helyszín: 1124 Budapest, Csörsz utca 18/b Larus Étterem és Rendezvényközpont
Téma: Ezerarcú projektmenedzsment
Előadó: Cserna József, Várvizi Péter, Hutlassa Tamás, Sallai Ervin, Istvándy Gergely, Vadász Bence, Lubics Szilvia, dr. Kárpáti Róbert, Kropkó Péter, Krizsó Szilvia
2014-11-20 12:30 - 18:15

Rendezvény beszámoló:

A sorban 22. körkapcsolás közel 200 résztvevője a sokszínű és ezerarcú, az élet minden területén jelenlévő projektmenedzsmentről, de nem mindennapi "projektmenedzserektől" kaphatott nem kevés élményt és inspirációt.

Nem szokványos konferencia volt a mostani. Elmaradt a PM összes terminus technicusa, sőt a szorosan és szigorúan értelmezett, hagyományos projektmenedzsment megközelítés is. Sokkal inkább a sikeres projektek mögötti, sokszor háttérbe szoruló projektvezető személye bontakozott ki az prezentációkból.

Eddig is tudtuk, sejtettük, hogy az élet számtalan területén rengetegen foglalkoznak projektmenedzsmenttel úgy, hogy erről fogalmuk sincs. A "józan ész" az esetek többségében működik, de a PM eszközrendszer tudatos felhasználása nagyban hozzájárulhat a biztos sikerhez.

A PMSZ színes rendezvényén képet kaphattunk arról, hogy a filmszakmában, a gasztronómiai élményekben, a borászatban, a versenysportban és az építészetben is fontos az eredmény-orientáltság, időkeret és költségvetés szentháromsága. A résztvevők a fenti területekről konkrét példákat és történeteket vihettek magukkal. Élménydús, tanulságos és inspiráló történeteket, melyek tapasztalatai bármilyen projektben kamatoztathatók. A hogyan kezdjük, hogyan folytassuk, hogyan, miért és mikor kezdjük újra, hogyan menedzseljük kicsit jobban véges időkeretünket állandóan visszatérő kérdésekre ismert és sikeres előadók adták meg saját, működőképes válaszukat: a televízióból ismert riporter és műsorvezető Krizsó Szilvia, egyik legsikeresebb Ironman-ünk és a hivatalos Ironman versenyt Magyarországra hozó Kropkó Péter, a Szilágyi Áron olimpiai bajnokunkat felkészítő dr. Kárpáti Róbert, Lubics Szilvia, a Spartathlon hősnője, az Ybl-díjas építész és szabadidejében versszerző Vadász Bence, Istvándy Gergely a badacsonyi borász, Hutlassa Tamás, többek között a Kontroll című film producere és Várvizi Péter a Larus séfje, gasztro-tanácsadója.

További képek megtalálhatók a PMSZ facebook oldalán.

A PDU pontok regisztrálásáról további információ itt található.

 

Rendezvény bevezető:

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) szervezésében kerül megrendezésre a 22. Körkapcsolás konferencia, melynek témája ezúttal az Ezerarcú projektmenedzsment.

A megújult arculatú PMSz 22. Körkapcsolásán a projektmenedzsment újszerű és sokoldalú megközelítése kerül fókuszba. Az Ezerarcú projektmenedzsment koncepció keretében olyan ismert személyiségeket kértünk fel előadóként, akik az élet különböző és sokszínű területein értek el eredményeket, és szívesen megosztanák vendégeinkkel, hogyan használják munkájuk során észrevétlenül a projektmenedzsmentet.

Az előadók közt többek közt borász, séf, sportpszichiáter, kreatív igazgató, sportoló, producer, építész, hosszútávfutó mesél arról, hogyan válik az adott szakterület projektté: milyen tervezési feladatok merülnek fel pl. a konyhában, hogyan lehet időzíteni a 246 km-es futást, vagy milyen krízismegoldások jöhetnek szóba egy olimpikon felkészítése során. A Kerekasztal beszélgetésen a kérdések mellett a kiemelkedő teljesítményekről beszélgetünk, illetve az önmenedzselés témaköréről.

A konferencia időpontja: 2014. november 20. 12:30 - 18:15

Az esemény helyszíne: Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b)

Az esemény gyémánt fokozatú támogatója: 

Ezüst fokozatú támogató: Project Management Training Kft. 

Szakmai támogatók:      

Médiatámogaók:    

22. Körkapcsolás: Ezerarcú projektmenedzsment
22. Körkapcsolás: Ezerarcú projektmenedzsment22. Körkapcsolás: Ezerarcú projektmenedzsment22. Körkapcsolás: Ezerarcú projektmenedzsment
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Bevezető
Szerző: Cserna József Feltöltés dátuma: 2014.11.20
Tervezés az ízek világában!
Szerző: Várvizi Péter Feltöltés dátuma: 2014.11.20
A 246 km menedzselése
Szerző: Lubics Szilvia Feltöltés dátuma: 2014.11.20
A lélek projektmenedzsmentje
Szerző: dr. Kárpáti Róbert Feltöltés dátuma: 2014.11.20
Miként érhetünk el elérhetetlennek tűnő célokat
Szerző: Kropkó Péter Feltöltés dátuma: 2014.11.20
Dumapárbaj c. film projektmenedzselése
Szerző: Hutlassa Tamás Feltöltés dátuma: 2014.11.20
Stand-up reklámokban és a színpadon
Szerző: Sallai Ervin Feltöltés dátuma: 2014.11.20
Ember tervez, Isten végez - a bor menedzselése
Szerző: Istvándy Gergely Feltöltés dátuma: 2014.11.20
Nem tagunk még?
Regisztráció
x