30. Körkapcsolás

Helyszín: ÖbölHáz Rendezvényközpont
Téma: Save the date!
2018-10-16 13:00 - 18:00

Technikai újdonságok, interaktív tábla, agilitás és projektvirtuózok a 30. Körkapcsolás Konferencián. Októberi kiemelt szakmai rendezvényünk ezúttal a jövőbe tekint: bemutatjuk, hogy a technológiai fejlődés hogyan érezteti hatását a szakmában, milyenek lesznek a jövő projektjei és hogyan dolgozik a projektmenedzserek legfiatalabb generációja. Egy-egy kiemelkedő, innovatív fejlesztés a projektmenedzsment eszközeivel és a digitalizáció világa milyen újabb lehetőségeket kínál mindehhez? Arra is keressük a választ, hogy a technikai változások milyen átalakulásokat hoznak a fejekben és az emberi kapcsolatokban.  A program zárásaként közönségünknek rapid workshopunkon lesz lehetősége megismerkedni az agilis módszer eszközeivel.

Szövetségünk évente két alkalommal rendezi meg a szakmának és laikusoknak egyaránt szóló nagyszabású Körkapcsolás Konferenciát, amin a projektmenedzsment aktuális, érdekfeszítő kérdéseit járjuk körbe, lehetőséget teremtve a tagoknak és vendégeknek, hogy előadások és kötetlen beszélgetések keretében gyakorlati eredményeken keresztül lássák a projektmenedzsment szakma helyzetét, és képet kapjanak annak határterületeiről is.

Részletes program augusztus végén.

Az esemény időpontja:
2018. október 16. 13:00 - 18:00

Az esemény helyszíne:
ÖbölHáz Rendezvényközpont (1117 Budapest, Kopaszi-gát 2.)

Részvételi díj:

A PMSZ / PMI Budapest, Magyar Tagozat / IPMA tagoknak díjtalan.

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 25 000 Ft.

Parkolás:

A Kopaszi-gát őrzött, fizetős parkolójában van lehetőség a parkolásra, 50 db autónak tudunk ingyenes parkolóhelyet biztosítani érkezési sorrendben. Kérjük, a parkolóőrnél jelezze, hogy rendezvényünkre érkezett. A parkolási díj egyszeri, alkalomszerű összege: 500Ft/alkalom.

PDU pont:

A rendezvényen való részvételért 5 PDU pont jár.

További információ:

A rendezvénnyel kapcsolatban további tájékoztatást a rendezveny@pmsz.hu címen kérhet.

 

Az esemény kiemelt támogatója:

 

Médiapartner:

     

 

Szakmai támogatók:

    

Ön is ott lesz?
Jelentkezem a rendezvényre!A regisztrációval ill. a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
30. Körkapcsolás
Nem tagunk még?
Regisztráció
x