Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Magyar Projektmenedzsment Szövetség közgyűlés

Helyszín: KPMG székház, 1139 Budapest, Váci út 31.
Téma: Tisztújító közgyűlés
2015-04-15 15:00 - 16:30

Rendezvény beszámoló

A PMSZ TISZTSÉGVISELŐ VÁLASZTÁS 2015. Közgyűlését elsősorban precíz előkészítés és körültekintő szervezés előzte meg, ami segítette a gördülékeny lebonyolítást, és nem utolsó sorban nagy gondot fordítottak a jogszabályi előírások pontos betartására.
A helyszínen megjelent és igazolt PMSZ tagságot dr. Kupás Tibor üdvözölte. Miután ismertette az események forgatókönyvét, a határozatképes közgyűlés az elfogadott ügyrendi megállapítások szerint zajlott le. Szilágyi László, a Számvizsgáló Bizottság elnöke ismertette a 2014. évi gazdálkodásra vonatkozó jelentésüket, majd Cserna József elnök alapos részletességgel megtartotta az Elnökség éves beszámolóját. Továbbiakban tájékoztatást adott a 2014. évi Közhasznúsági Jelentésről, értékelte a 2012–2015 közötti időszak szervezeti munkáját, illetőleg előterjesztette az Alapszabály Módosítást. Az egyes napirendi pontokat és az előterjesztést a jelenlévők szavazólapjaik felmutatásával egyhangúan elfogadták. Ezt követően megtisztelő gesztusként elismerő oklevelekkel mondtak köszönetet a kiemelten aktív és eredményes munkát végzőknek.

Végezetül sikeresen lezajlott a 2015–2018-as ciklusra a tisztségviselők megválasztása. Az eredmény a következő:
Elnök: Cserna József
Titkár: dr. Kupás Tibor
Számvizsgáló Bizottság Elnöke: Szilágyi László
Etikai Bizottság Elnöke: Ternyik László

 

Rendzevény bevezető

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség éves közgyűlése, amely egyúttal tisztújító közgyűlés is, 2015. április 15-én 15:00-kor, a Projektmenedzsment Szakmai Teadélután előtt kerül megrendezésre.

Az előkészítéssel kapcsolatban az elnökség további értesítést fog a tagság számára kiküldeni, de már most kérünk mindenkit, hogy a naptárjában előzetesen foglalja le a Közgyűlés időpontját!

Magyar Projektmenedzsment Szövetség közgyűlés
Magyar Projektmenedzsment Szövetség közgyűlésMagyar Projektmenedzsment Szövetség közgyűlésMagyar Projektmenedzsment Szövetség közgyűlés
Nem tagunk még?
Regisztráció
x