Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

PMSZ Járműipari klubnap

Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.)
Téma: Járműipari projektmanagement kihívások ma és holnap
2018-10-09 15:00 - 17:00

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség több, mint húsz éve biztosít szakmai közösséget a gyakorló projektmenedzserek, tanácsadók és menedzsment szakemberek számára. A járműipar dinamikus növekedése folyamatos szakmai kérdések és kihívások elé állítja az ágazattal együttműködő projektmenedzsment szakembereket. Mindezek tükrében a Szövetség a járműipari projektekhez kapcsolódó módszertani előadást szervez a szakma képviselői számára.

A járműipari szakma prominens képviselői mellett felsőoktatási intézmények és a felelős államigazgatási intézmények vezetői is részt vesznek.

Nagy örömünkre szolgálna, ha az előadást követően meghívhatnánk egy kötetlen szakmai egyeztetésre is, melynek keretében egy tervezett „Járműipari Tagozat” létrehozását is egyeztetnénk a résztvevőkkel.

Téma: Járműipari projektmanagement kihívások ma és holnap

  • Rövid bemutató az autóipar fejlesztési projektek aktuális trendjeiről. Diszruptív trendek az autóiparban.
  • A jelen kihívásai: A megfelelő kompetencia-profilú projektvezető, aki biztosítani tudja a technikai projektek vezetését, mind hatékony technikai vezetőként, mind pedig képzett projekt szakértőként.
  • A jövő kihívásai: Milyen projektvezetési módszertant használjak, ami a legjobban támogatja a jövő projektjeit?

Előadó: Krejcarek Máté, Robert Bosch Kft, Budapesti Fejlesztési Központ, Termékfejlesztési osztályvezető

2015-óta tevékenykedem mint coach és módszertani vezető. Azért felelek a csapatommal, hogy a helyszínen - ami a Bosch Európában második legjelentősebb fejlesztési központja – jó mérnöki és vezetői módszerekkel tudják a kollégák a jövő autóipari termékeit megtervezni. Támogatunk és oktatunk többek között fejlesztési, problémamegoldási és projektvezetési és innovációs módszertanokat, illetve tudásmanagement-et.


Részvételi feltételek:

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A jelentkezéseket csak korlátozott számban tudjuk elfogadni.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

PMSZ Járműipari klubnap
Nem tagunk még?
Regisztráció
x