Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

PMSZ Építési Tagozata 2017. április

Helyszín: Óbuda-Újlak Zrt., 1033 Budapest, Hévízi út 3/a
Téma: Az ISO 21504:2015 Project, programme and portfolio management / Guidance on portfolio management szabvány ismertetése
Előadó: Ulicsák Béla
2017-04-05 17:00

Rendezvény bevezető

Ez a szabvány az ISO 21500-as szabványsorozat része és egyben a MSZ honosítás az idén májusban megjelenő legújabb tagja. Az MSZ ISO 21504:2017 Projektvezetés, program- és portfóliókezelés. Útmutató a portfóliókezeléshez szabvány útmutatást ad a projektportfólió és a programportfólió kezelésének alapelveiről. A szabványt sikerrel alkalmazhatják a felső vezetők, akik felelősek a szervezeti stratégia és az üzleti tervezés meghatározásáért és megvalósításáért, a döntéshozók, akik felelősek a projektek, a programok és a portfóliók kiválasztásáért, engedélyezéséért és irányításáért, a csapatok és egyének, akik felelősek a projekt- és programportfóliók megvalósításáért és kezeléséért, valamint a projektvezetők, programmenedzserek és egyéb érintettek. Utána, akinek van kedve és ideje, maradjon a kötetlen beszélgetésre.


A részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk csak elfogadni. A jelentkezéseknél elsősorban a PMSZ, PMI, FÖVOSZ, MÉTP, ÉTE, ISO 9000 Fórum tagságot vesszük figyelembe.

Jelentkezni lehet: benkei.sandor@pmsz.hu e-mailre adott válaszként. A jelentkezéskor a szervezeti tagságot kérjük megadni!

PMSZ Építési Tagozata 2017. április
Nem tagunk még?
Regisztráció
x