Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

PMSZ Építési Tagozata és az MTÉP 7. Eljárások – Infokommunikációs technológiák fókuszterülete 2015. április

Helyszín: Budapest 1033, Hévízi út 3/a
Téma: Kerekasztal beszélgetés
Előadó: -
2015-04-02 16:30

Rendezvény beszámoló

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség Építési Tagozata és a Magyar Építésügyi Technolóiai Platform 2015. április 2-án tartotta közös Szakmai Estjét. Ezzel egyidejűleg egy "Kerekasztal-beszélgetésre"-re hívta a szakmát képviselő szervezeteket.

Célja az volt, hogy a 1032/2015 (I.30) Kormányhatározat szándékához kapcsolódóan útmutatóval szolgáljon az építési projektvezetés elméletéhez és gyakorlatához. Habilitált Dr. Görög Mihály, a Corvinus Egyetem Stratégiai rektorhelyettese vállalta a moderátori teendőket egy elemző vitában, amelynek témájában az alapoktól kiindulva vizsgálták az építési projektek sajátosságait.

A megbeszélés széleskörű áttekintést nyújtott a projektvezetési rendszerekről és módszerekről. Kiemelten kezelte a német, az angol és francia modelleket. Rendkívül hasznos vita alakult ki a projektek kezelésének lehetséges módszereiről, a projektben közreműködők feladatairól, kapcsolatairól.

A résztvevők egyöntetűen egyetértettek abban, hogy a megvitatott témában egy jól áttekinthető, tömör és lényegi állásfoglalás kerüljön meghatározásra. Horváth György, a PMSZ Építési Tagozatának elnöke vállalta ennek elkészítését, amit rövid időn belül közzétesz.

 

Rendezvény bevezető

Kerekasztal beszélgetés az építési projektek sajátosságairól. Kezdjük az alapoknál. A kerekasztal megbeszélés előzetesét a csatolt tervezet tartalmazza.

A részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött! A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk csak elfogadni. A jelentkezéseknél elsősorban a PMSZ, PMI, FÖVOSZ, MÉTP, ÉTE, ISO 9000 Fórum és kamarai tagságot vesszük figyelembe.

Jelentkezni lehet: kizárólag a horvath.gyorgy(kukac)obuda-ujlak.hu e-mail címen.

A jelentkezéskor a szervezeti tagságot kérjük megadni!

 

PMSZ Építési Tagozata és az MTÉP 7. Eljárások – Infokommunikációs technológiák fókuszterülete 2015. április
PMSZ Építési Tagozata és az MTÉP 7. Eljárások – Infokommunikációs technológiák fókuszterülete 2015. áprilisPMSZ Építési Tagozata és az MTÉP 7. Eljárások – Infokommunikációs technológiák fókuszterülete 2015. áprilisPMSZ Építési Tagozata és az MTÉP 7. Eljárások – Infokommunikációs technológiák fókuszterülete 2015. április
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Kerekasztal beszélgetés
Feltöltés dátuma: 2015.04.02
Nem tagunk még?
Regisztráció
x