Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

PMSZ Ifjúsági Tagozat 2019. február

Helyszín: Oktatóterem Astoria; 1075 Budapest, Károly krt. 3/A
Téma: Gyakornokból vezető
Előadó: Szabó Edit, a Bare International nemzetközi piackutató cég európai marketingvezetője, főiskolai oktató (MBA képzés)
2019-02-13 18:00 - 2019-02-13 20:00

Előadás címe: Gyakornokból vezető

Előadás rövid tartalma: Téged is érdekel a projektmenedzsment világa, esetleg a közeljövőben projektvezetőként szeretnél dolgozni, de még nem tudod, hogy milyen kihívásokat tartogat számodra a szakma?

Akkor gyere el a Magyar Projektmenedzsment Szövetség Ifjúsági Tagozatának rendezényére, ahol egy konkrét karrier-úton keresztül szeretnénk bemutatni, hogy mi szükséges ahhoz, hogy az ember fia/lánya eljusson a tervezett pozícióba a kiszemelt szervezethez. Az előadáson többek között az alábbi kérdésekre fogsz választ kapni:

  • Hogyan érdemes nekiállni a karrier tervezésnek?
  • Mennyire számít a tudatosság és a döntések, és mennyiben a lehetőségek?
  • Milyen buktatók és utólag világossá váló hibák, vagy éppen sikerek kellenek ehhez?

Előadó: Szabó Edit, a Bare International nemzetközi piackutató cég európai marketingvezetője, főiskolai oktató (MBA képzés)

Pályáját a MediaSales online- és médiaügynökségnél kezdte, a Citibanknál az online marketing területért felelt, majd az OTP Bank Digitális Értékesítési igazgatójaként a cég online stratégiáján dolgozott, ahonnan a Microsofthoz vezetett az útja, mint digitális marketing lead. Jelenleg a Bare International nemzetközi piackutató cég európai marketingvezetője, ahol 52 országért felel. Hat éve oktat főiskolai MBA-képzésen és digitális mesterkurzusokon, illetve rendszeres előadója a szakma legnagyobb konferenciáinak, mint az Internet Hungary vagy az Evolution. Időről-időre támogat alapítványokat online startégiai és kommunikációs szempontból. 2018-ban felkerült a Forbes 30 sikeres fiatal 30 alatt listájára, illetve a nemzetközi Customer Experience Network 30 under 30 listájára is.


A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni és a Tagozatról további tájékoztatást kapni a szello.gabor@pmsz.hu e-mail címen lehet.

PMSZ Ifjúsági Tagozat 2019. február
Nem tagunk még?
Regisztráció
x