Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

PMSZ Pénzintézeti Tagozat klubnap 2017. november

Helyszín: UniCredit Bank (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.)
Téma: A pénzintézeti PMO-k vezetésének tapasztalatai
Előadó: Házi Ágnes
2017-11-29 14:00 - 16:00

A novemberi pénzintézeti klubnap keretében Házi Ágnes (PMO Lead - Liverpool Victoria Insurance Company) a PMO-k működéséről és a legjobb gyakorlatokról tart előadást. Az előadás során kiemeli a pénzintézeti szektor igényei alapján képződött gyakorlati tapasztalatait.

Mivel teremt értéket a PMO? Mi a szerepe? Mit ad a PMO a szervezet különböző területeinek? Hogyan lehet az elfogadottságát növelni, a vezetők támogatását megnyerni? Hogyan egyensúlyozzunk az értékteremtés és az adminisztráció között? Fontos kérdések, gyakorlatból merített válaszok, Házi Ágnestől, az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező hazai PMO szakembertől.

Ágnes a GE Capital londoni központjában PMO Managerként globális programokat kontrollált, a Budapest Bankban sikeres PMO-t épített és vezetett, ahol a PMO folyamatok és módszerek folyamatos javítása révén a bank projekt leszállítási képessége kimutatható módon javult, korábban pedig 10 évig big4 tanácsadó cégeknél (PWC, Accenture, IBM) több országban, számos projekten szerzett tapasztalatot.


A rendezvény PMSZ  tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A nem tagoknak a részvételi díj 5000Ft. A PMSZ tagságról bővebb részletek itt.

További információ: rendezveny@pmsz.hu

 

PMSZ Pénzintézeti Tagozat klubnap 2017. november
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Nem tagunk még?
Regisztráció
x