Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

PMSZ Pénzintézeti Tagozat Klubnap 2019. április

Helyszín: Szindbád közösségi iroda és rendezvénytér (1033 Budapest, Fő tér 2.)
Téma: Magyar Nemzeti Bank Versenyképességi Program 330 pontban
Előadó: Fábián Gergely, Magyar Nemzeti Bank pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatóság ügyvezető igazgatója
2019-04-16 16:00 - 17:30

2019 februárjában jelent meg a Magyar Nemzeti Bank Versenyképességi Programja 330 pontban.

A program számos olyan pontot tartalmaz és célt fogalmaz meg, amelyek igen jelentősen érintik a magyar pénzügyi, banki szektor jövőbeni működését. Ilyen cél a GDP-arányos hitelállomány duplázódása egészséges szerkezetben, az üzleti-angyal adókedvezmény kiterjesztése, a pénzügyi tudatosság erősítése, az olcsóbb bankolás, a banki digitalizáció, vagy a mobilfizetési alkalmazások fejlesztésének ösztönzése.

Ezek a célok nagy hatással lesznek a Magyarországon működő bankok, pénzintézetek, innovatív pénzintézeti megoldásszállítók jövőbeni tevékenységére, a Versenyképességi Programban megfogalmazott célok alapján elinduló projektekre.

A PMSZ Pénzintézeti tagozata és a Magyar Bankszövetség közös rendezvényén 2019. április 16-án ez a Versenyképességi Program lesz a téma.

A rendezvény vendége Fábián Gergely, a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatóság ügyvezető igazgatója, a Budapest Institute of Banking (BIB Zrt.) oktatási intézmény vezérigazgatója amely többek között banki IT projektmenedzser képzésekkel is foglalkozik.

PMSZ Pénzintézeti Tagozat Klubnap 2019. április
Nem tagunk még?
Regisztráció
x