Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

PMSZ20 Fesztivál

Helyszín: Dürer Rendezvényház (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)
Téma: PMSZ Születésnapi Rendezvény
Előadó: -
2017-06-08 13:00 - 2017-06-08 22:00

Indulás 1997-ben, érkezés 2017-be: két évtized sokszor egy szemvillanásnak tűnhet, de vajon fel tudná idézni az elmúlt 20 év valamennyi történését, változásait? 

Az bizonyos, hogy felgyorsultak a szakmát meghatározó tendenciák, az üzleti kihívások komplexebbek lettek, minden gyorsan kell, több a bizonytalanság, a minket körülvevő környezet is már-már követhetetlenül változik. Mindez gyors reagálást, folyamatos készenlétet, jelenlétet kíván tőlünk. De nem csak a változás, hanem a folyamatos fejlődés „áldozatai” is vagyunk, úgy a szakmában, mind a magánéletben, és mindez elmondható az idén 20 éves Magyar Projektmenedzsment Szövetségről is.

A jubileumi rendezvénysorozat kiemelt eseménye a 27. Körkapcsolás, melynek központi témáját is a változás ihlette. Az év egyik legnagyobb hazai projektmenedzsment eseményén, a PMSZ 20 fesztiválon összekapcsolódik a szakmai és a határterületeket bemutató ezerarcú tematika. Az egész napos meghosszabbított programon a projektmenedzsment jeles képviselői mellett közismert személyek lesznek előadóink (Hutlassa Tamás, Café Film ügyvezető, a Kincsem c. film producere; Görgényi István, olimpiai 2. helyezett vízilabdázó, vízilabda szakedző; Pál Feri atya, mentálhigiénés szakember; Litkai Gergely, a Dumaszínház alapítója), inspirálódhatunk a játékos megoldások, érdekes megközelítések által, és estébe nyúló zenés program mellett, együtt ünnepelhetjük a 20 éves PMSZ-t!

Program:

A képre kattintva teljes méretben megtekintheti és letöltheti a programot.

Részvételi díj:

A PMSZ / PMI Budapest, Magyar Tagozat / IPMA / FŐVOSZ tagoknak díjtalan.
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 20 000 Ft.

Parkolás:

A rendezvény helyszínén 80 darab ingyenesen igénybe vehető parkolóhelyet biztosítunk a résztvevőknek. A parkoló megközelíthető az Abonyi utca irányából, a bejárat a 22-es szám alatt található. A környező utcákban és az Ötvenhatosok terén a parkolás díjtalan. További részleteket az oldal alján elhelyezett térképen talál. 

PDU pont:

A rendezvényen való részvételért 4 PDU pont jár.

További információ:

A rendezvénnyel kapcsolatban további tájékoztatást kérhet a rendezveny@pmsz.hu címen.

Rendezvényünkkel a Nemadomfel Alapítványt támogatjuk

Az este folyamán lehetőség lesz támogatói jegyek vásárlására, a támogatók között pedig szponzoraink jóvoltából értékes ajándékokat sorsolunk ki.

A Nem Adom Fel Alapítvány alapelve 2005 óta változatlan: „Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen!”. Elsődleges célunk nem az, hogy segítő szolgáltatásokat hozzunk létre a hátrányos helyzetű családok és személyek számára, hanem az, hogy segítsünk nekik abban, hogy felfedezzék és kiérleljék magukban azt a lelki erőt és azokat a képességeket, amelyek által mindenki a legtöbbet hozhatja ki saját életéből. Ezt jelenti a „nemadomfel” lelkület. Azért dolgozunk, hogy a társadalom hátrányos helyzetű tagjaiból önmagukban bízó, önálló, a saját és a társadalom jövőjéért tenni akaró emberek váljanak. Olyan emberek, akik maguk is közreműködnek abban, hogy egy lelkileg erős, felelősséget vállalni akaró és tudó társadalom formálódjon Magyarországon. 

 

Az esemény kiemelt támogatója:

További támogatók:

 

A rendezvény zenei támogatója:

 

A rendezvény gamifikációját biztosítja:

 

A vezetői élményt biztosítja:

 

Média partner:

     

 

Szakmai támogatók:

    

 

 

PMSZ20 Fesztivál
PMSZ20 FesztiválPMSZ20 FesztiválPMSZ20 Fesztivál
Kapcsolódó anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


PMSZ20 Fesztivál Program
Kiterjesztés: pdf
Letöltés
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Microsoft Teams – A projektmenedzsment új dimenziója
Szerző: Orbán Bence (Office PMM, Microsoft) Feltöltés dátuma: 2017.06.16
Basewalk – Taskfit, Y generációs time management megoldás
Szerző: Kurucz Attila (Gen X, CEO - Basewalk), Hornyák Ádám (Gen Y, Head of UX - Basewalk) Feltöltés dátuma: 2017.06.16
T-SYSTEMS – A jövő „okos” országútjain
Szerző: Jenei István (T-Systems Magyarország) Feltöltés dátuma: 2017.06.16
Nem tagunk még?
Regisztráció
x