Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2013. szeptember

Helyszín: KPMG székház, Bp., XIII., Váci út 99.
Téma: Az „Y generáció” - Az ifjú titánok fejlesztésére miképpen alkalmas a személyre szóló támogatás, a coaching
Előadó: Schäffer Beáta ACC, vezetői coach
2013-09-04 15:00 - 17:00

Az elhangzott előadás itt érhető el.

A rendezvény regisztráció a terem korlátozott befogaóképessége miatt lezárult!

  • Gondolták volna, hogy a munkaerőpiac közel felét napjainkban a 80-as években született fiatalok, a digitális korszak gyermekei képviselik?
  • Hogyan változik a munkahelyi kultúra az Y generáció széles körű bevonásával a munkaerőpiacra és a vezetésbe?
  • Milyen új kihívásokkal kell szembenéznie az új nemzedéknek?
  • Milyen erősségeket, új értékeket képvisel ez a nemzedék?
  • Mi motiválja leginkább a fiatal vezetőket?
  • Milyen kihívásokkal találkozik a vezetői coach a tehetséges fiatal vezetők fejlesztése során?
  • Hogyan hat mindez napjaink munkahelyi kultúrájára, a korábbi és későbbi nemzedékekre?
  • Miként lehet javítani a különböző generációk közötti együttműködést?

Schäffer Beáta ACC, vezetői coach sok éves felsővezetői és coach tapasztalatával alátámasztva bemutatja, hogy az ifjú titánok fejlesztésére miképpen alkalmas a személyre szóló támogatás, a coaching.

Könyvajánló - Schäffer Beáta: Ifjú titánok - Az ezredforduló fiatal vezetői egy coach szemével

Schäffer Beáta coachként vallott küldetése az ezredforduló fiatal vezetőinek fejlesztése. Az Y generáció, azaz a 80-as években született népes nemzedék napjainkban tömegesen jelenik meg a munkaerőpiacon, mára a munkavállalók közel felét képviseli a világban, ezzel új értékeket, erősségeket és hangsúlyokat hozva a vezetésbe. A szerző hitelességét támasztja alá, hogy több szemszögből is van rálátása az általa bemutatott nemzedékre; felsővezetőként, coachként és nem utolsó sorban öt gyermekes édesanyaként is számtalan helyzetben megismerhette őket. Sok éves felsővezetői és coach tapasztalatával alátámasztva bemutatja, hogy az ifjú titánok fejlesztésére miért alkalmas a személyre szóló támogatás, a coaching. A könyv várhatóan felébreszti azt az igényt is, hogy a különböző generációk egymás megismerésével nyissanak a jobb együttműködés felé. Az Y generáció talán a legnagyobb feladata a ma HR-eseinek: meg kell érteni, egy rendszerbe be kell illeszteni, meg kell tartani és motiválni kell őket. Az ezredforduló új vezetőinek ugyanakkor a globalizáció és a fenntarthatóság új kihívásaival kell szembenézniük és ez a coaching szempontjából is új kérdéseket vet fel, szemléletváltozást, minden korábbinál nagyobb nyitottságot igényel. A könyv első részében a szerző az ezredfordulón sorra vezetői pozícióba kerülő, igen népes Y generáció sajátosságairól, erősségeiről, értékrendjéről és motivációiról ír. A második fejezetben a coaching módszertanát, erejét ismerteti, és a coaching kompetenciák néhány kiemelten fontos elemét részletezi. A harmadik fejezet középpontjában a teljesség igénye nélkül néhány meggyőző vezetői példakép áll. Végül a könyv utolsó részében a 21. századi vezetőknek a globalizációból és a hosszú távú fenntarthatóságból következő új kihívásait veszi sorra, hogy az ezredforduló fiatal vezetői ne csak a mai kor, hanem a jövő feladatai iránt is nyitottan és fogékonyan váljanak alkalmassá szerepük hatékony betöltésére. A szerző az Y generáció vezetői szerepével foglalkozó „IFJÚ TITÁNOK" című könyvével többféle olvasói rétegnek is tud támogatást nyújtani: a cégek élén álló vezetők, HR-vezetők, valamint az Y generációs fiatal értelmiségiek, a jövő vezetői számára egyaránt hasznos lehet.

Megrendelhető:
http://bookline.hu/product/home.action?id=118168&type=22&_v=Schaffer_Beata_Ifju_titanok_Az_ezredfordulo_fiatal_vezetoi_egy_coach_szemevel

PMI és PMSZ tagoknak a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Az „Y generáció” - Az ifjú titánok fejlesztésére miképpen alkalmas a személyre szóló támogatás, a co
Szerző: Schäffer Beáta ACC, vezetői coach Feltöltés dátuma: 2013.09.04
Nem tagunk még?
Regisztráció
x