Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. január

Helyszín: KPMG székház, 1134 Budapest, Váci út 31.
Téma: A Liget Budapest projekt
Előadó: Mozsár István a Városliget Zrt. vezérigazgatója
2015-01-14 17:00 - 19:00

Rendezvény beszámoló:

Az év első teadélutánján a résztvevők betekintést kaptak a Liget Budapest Projekt terveibe. Varga Brigitta bevezetője után Mozsár István előadása során bemutatásra került az alapos előkészítő munka, a mélyreható egyeztetések, a minden kritikát kiálló pályáztatás, a professzionális felkészültségre alapozott és 2018 évre tervezett megvalósítás.  

A történelmi áttekintéstől indított prezentáció napra kész, részletes információkkal ismertette a projekt jelenlegi helyzetét a résztvevőknek. Mozsár István prezentációjában kiemelten kezelte, hogy a Városliget komplex fejlesztésével és megújításával a projekt keretében öt új múzeum épül fel.

Rendezvény bevezető:

A Városliget komplex fejlesztését és megújítását célzó Liget Budapest projekt keretében öt új múzeum kap helyet a park jelenleg burkolt, lebetonozott szélein, valamint a Városligetben található, de lebontásra ítélt létesítmények helyén. A park zöld felületeinek részleges megújítása már 2014 tavaszán megkezdődött. A zöldállomány és a park jelenlegi szépítése mellett a Városliget megújulásáért felelős Liget Budapest Projekt a Ligetet használók és a civil szervezetek bevonásával több kezdeményezést indított, hogy a fejlesztések valós igények mentén valósuljanak meg. A Liget projekt megvalósításával 2018-ra a városligeti park zöldfelülete a jelenlegi 60 százalékról 65 százalékra nő majd. A fejlesztések alatt a Ligeten áthaladó autósforgalom csökkentésére is sor kerül.

A rendezveny PMSZ és PMI  tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. január
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. januárProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. januárProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. január
Nem tagunk még?
Regisztráció
x