Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. június

Helyszín: MOHA Ház, MOHA 200 terem, 1143 Budapest, Gizella út 42-44. Bejárat a főépületnél.
Téma: Magyarország legnagyobb projektje Széchenyi 2020
2015-06-17 17:00 - 19:00

Rendezvény beszámoló

Az előadáson elhangzott prezentáció letölthető.

Rendezvény bevezető

FIGYELEM, HELYSZÍNVÁLTOZÁS! Rendezvényünknek a MOHA Ház ad otthont (1143 Budapest, Gizella út 42-44., MOHA 200 terem), bejárat a főépületnél.

Az egyik legfontosabb projekt ma Magyarországon, hogy a rendelkezésre álló EU-s forrásokat lehívjuk és az ország gazdaságának fejlesztésére fordítsuk. A projekt megvalósítását szolgáló intézményrendszer felépítése után a következő lépés a konkrét pályázatok kiírása. Mire pályázhatunk, mikor és milyen kiírásokra számíthatunk idén, mik az előző ciklushoz képesti kiemelendő fontos változások és szabályok? E kérdésekre kapott válaszokon túl hasznos tapasztalatokkal és gyakorlati tanácsokkal is szolgál júniusi teadélutánunk előadója Szoboszlai Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium referense.

Megjelent a legnagyobb Operatív Programunk, a GINOP (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program) 2015-ös évének fejlesztési kerete, melynek megfelelően idén összesen 828,14 Mrd forintot osztanak szét az alábbi célcsoportok számára:
1. mikro-, kis- és középvállalkozások
2. ipari parkok, logisztikai szolgáltató központok
3. szociális szövetkezetek
4. nemzeti parkok, hazai gyógyhelyek.
5. Turisztikai szervezetek  TDM-szervezetek

A rendezvény PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

Parkolási információk:

  • A MOHA Ház parkolójában korlátozott, fizetős parkolási lehetőség biztosított (1.000 FT+ÁFA/nap). Amennyiben igényt tart a rendezvényhelyszín ezen szolgáltatására, kérjük, hogy az info@mohahaz.hu email címre írjon.
  • A környező utcákban a pakolás ingyenes.
     

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. június
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. júniusProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. júniusProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2015. június
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Széchenyi 2020
Szerző: Szoboszlai Sándor Feltöltés dátuma: 2015.06.17
Nem tagunk még?
Regisztráció
x