Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2016. április

Helyszín: KPMG székház, 1134 Budapest, Váci út 31.
Téma: Melyek a projektvezető tekintélyének forrásai?
Előadó: Dr. Kupás Tibor , Vass Andrea ,
2016-04-20 17:00 - 19:00

Rendezvény beszámoló

Az előadás anyaga letölthető.

Vajon mitől függ, hogy van-e a projektvezetőnek tekintélye a projekt érintettjei körében? Elég-e a szaktudása, tapasztalata? Vagy vannak más faktorok, amik szükségesek ahhoz, hogy kövessék, elfogadják, legyen súlya a szavának? Vajon mitől megy ez valakinek természetesen, magától értetődően és mitől bajlódnak ezzel mások? Van-e recept, amit követhetünk? Ezekről a kérdésekről szólt gyakorlatorientált teadélutánunk.

Vendégeink áprilisi alkalmunkon ismét egy interaktív előadáson vehettek rész. A hagyományos néző-előadó kapcsolattól eltérően folyamatos szellemi munkával telt a délután. A csapatoknak adott problémát kellett a szituációs feladatok során megbeszélniük és tapasztalataik alapján vagy új megoldási lehetőségeket keresve megoldaniuk. A gyakorlat célja az volt, hogy segítse az optimális vezetői stílus elsajátítását.

A nagy érdeklődést a csapatok aktív részvétele mellett a maximális jelentkezési szám miatt lezárt regisztráció és a teljesen megtelt terem is mutatta. A sikeres és jó hangulatú estét az előadók: Vass Andi (vezetőfejlesztő, tréner coach, Legacy Kft.) és Kupás Tibor (projektvezető, tanácsadó, Budapesti Corvinus Egyetem) fémjelezték.

Rendezvény bevezető

FIGYELEM: A jelentkezés lezárult, az összes hely betelt.

Vajon mitől függ, hogy mennyire van a projektvezetőnek tekintélye a projekt érintettjei körében?

Elég-e a szaktudása, tapasztalata ehhez? Vagy vannak-e még más faktorok, amik szükségesek ahhoz, hogy kövessék, elfogadják, legyen súlya a szavának?

A pozíciót megkapja a projektvezető, azonban az elfogadottságot kiérdemli. Ahogyan hat, amit mond, és amit tesz, azzal erősíti vagy gyengíti a tekintélyét.

Vajon mitől megy ez valakinek természetesen, magától értetődően és mitől bajlódnak ezzel mások? Van-e recept, amit követhetünk?

Claude Steiner szerint, a vezetői befolyásnak, tekintélynek  7 forrása van (stabilitás, szenvedély, kontroll, szeretet, kommunikáció, tudás/szakértelem, egységtudat), amelyhez való hozzáférés, és ideális működés biztosítja a vezető, projektvezető számára hogy a munkatársai elfogadják és kövessék.

Hogyan tud a projektvezető a befolyás ehhez a 7 forrásához optimálisan hozzáférni? Erről szól a következő gyakorlatorientált programunk.

Előadók, trénerek:

Vass Andi – vezetőfejlesztő, tréner, coach – Legacy Kft;

dr. Kupás Tibor – projektvezető, PMSZ elnökhelyettes

A rendezvény PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A nem tagoknak a rendezvény látogatása 1 alkalommal ingyenes. A következő részvételnél azonban szükséges vagy a tagsági díj befizetése (bővebb részletek itt), vagy 5000Ft-os részvételi díj befizetése.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2016. április
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2016. áprilisProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2016. áprilisProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2016. április
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


 Melyek a projektvezető tekintélyének forrásai? 4
Szerző: Dr. Kupás Tibor , Vass Andrea Feltöltés dátuma: 2016.04.20
Melyek a projektvezető tekintélyének forrásai? 2
Szerző: Dr. Kupás Tibor , Vass Andrea Feltöltés dátuma: 2016.04.20
Melyek a projektvezető tekintélyének forrásai? 6
Szerző: Dr. Kupás Tibor , Vass Andrea Feltöltés dátuma: 2016.04.20
Nem tagunk még?
Regisztráció
x