Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2017. január

Helyszín: KPMG székház, 1134 Budapest, Váci út 31.
Téma: Projektmenedzserek közössége: Az alkotó erő
Előadó: Ódorné Kovács Ildikó
2017-01-18 17:00 - 19:00

Rendezvény bevezető

Projektmenedzserek közössége: Az alkotó erő

A közösség válik alkotó erővé, az ember egymagában elvész.  Egy projektben ez a hitvallás különösen fontos és a sikeres projekt egyik alapja, hogy jó legyen a csapat.  Ezt a hitvallást követve a Magyar Projektmenedzsment Szövetség kiemelt célként tűzte ki a CSAPAT építését.
Fontos számunkra, hogy tagjaink egy jól működő szakmaiközösség részesei legyenek.  Ennek pedig elengedhetetlen feltétele, hogy megismerjük egymást és kapcsolatot építsünk. A kapcsolatépítés manapság, a közösségi oldalak korában, olyan elcsépelt, hogy szinte nem is foglalkozunk vele, hiszen azt hisszük, hogy egyfolytában kapcsolatot építünk.  A személyes találkozást azonban mindez nem pótolhatja. Rendezvényünkön éppen ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy személyesen megismerkedjenek és beszélgessenek egymással tagjaink és az elnökség.
A PMSZ 2017-ben ünnepli 20. születésnapját, melynek alkalmából ünnepi rendezvénysorozattal is készülünk. Ennek első állomásán, a januári teadélutánon szeretnénk elősegíteni, hogy tagjaink között segítő együttműködés induljon, melynek szellemében megoszthatjuk a tapasztalatokat vagy tanácsokat kérhetünk egymástól egy-egy problémás helyzet megoldására.  

Az esemény moderátorai:
Ódorné Kovács Ildikó, Szervezetfejlesztési tanácsadó, PMSZ titkárságvezető
Fodor Csilla, tréner


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A nem tagoknak a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2017. január
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2017. januárProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2017. januárProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2017. január
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


 Projektmenedzserek közössége: Az alkotó erő
Szerző: Ódorné Kovács Ildikó, Fodor Csilla Feltöltés dátuma: 2017.01.18
Nem tagunk még?
Regisztráció
x