Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

PROJEKTMENEDZSMENT SZAKMAI TEADÉLUTÁN 2017. NOVEMBER

Helyszín: KPMG székház, 1134 Budapest, Váci út 31.
Téma: Virtuális Projektmenedzsment
Előadó: Bácsi Blanka
2017-11-22 17:00

A Virtuális Projektek és Projektmenedzsment világába kalauzolják a hallgatóságot a Vodafone Szolgáltatási Központ Projekt menedzserei. Az előadás során bemutatásra kerül egy virtuális projekt meeting, mely során látható lesz, mit is jelent ez a gyakorlatban, illetve hogy milyen technikák és eszközök segítségével dolgoznak a virtuális térben.

Ezenfelül lesz elméleti és történeti áttekintés példákkal, illetve meg fogják osztani a hallgatósággal, hogy mik azok a módszerek és bevált gyakorlatok, amik a munkát hatékonnyá teszik.

Témák:

 • Virtuális projekt meeting megvalósítása
 • Virtuális Projektek összehasonlítása a „Hagyományos” Projektekkel (Közönség bevonásával)
 • Elméleti háttér
 • Kommunikáció a virtuális térben, előnyök és hátrányok
 • A területen felhasznált szoftverek bemutatása
 • Virtuális Meeting etikett
 • Hogyan szervezzünk, vezessünk meetingeket online

Természetesen az elődás során lehetőség nyílik majd a felmerülő kérdések megvitatására is, illetve a hallgatóság véleményét is kikérjük bevonva őket az előadásba.

Előadók:

 • Pölhös Vendel: Pölhös Vendel 2012 óta dolgozik a telekommunikációs cég szolgáltatási központjában. Kezdetben nagyvállalati tenderek menedzseléséért felelt, jelenleg IP alapú virtuális magánhálózatra épülő termékek fejlesztési projektjeit vezeti vállalati ügyfelek számára.
 • Lengyel Zsófia: a telekommunikációs cég szolgáltatási központjában dolgozik projekt menedzserként, ahol egy IoT termék különböző piacokra történő bevezetését támogatja. Korábban ugyanitt ajánlatkészítéssel kapcsolatos projekteket vezetett több, mint 3 évig. Ezt megelőzően egy évet dolgozott Spanyolországban angoltanárként, valamint 2 évet logisztikai tervezőként egy olajipari vállalatnál.
 • Nagy Kornél: Több mint két éve dolgozik a telekommunikációs cég szolgáltatási központjában, először projekt menedzsert team leadnkét majd később  került a jelenlegi pozíciójába mint Product Operation Manager, ahol több mint 40 emberért felel illetve több területért is többek között: Termék menedzsment, Business Analysis, Racionalizáció és a termék katalógus fejlesztése.
 • Bea Kérdő: Több, mint 10 éve  dolgozik projekt menedzserként. A telekommunikációs cég szolgáltatási központjához 1 éve csatlakoztott, eleinte a KKV méretű vállalatoknak kiajánlott termékek fejlesztésének projektmenedzsment-feladatait  látta el. Jelenleg a nagy vállalalati szektorban futó projekteket menedzsel.  Előtte  a MARS Incorporation-nél dolgozott különböző termék bevezetési  projekteken.
 • Bácsi Blanka: Több mint két éve dolgozik projekt menedzserként a telekommunikációs cég szolgáltatási központjában, ahol nagyvállalatoknak értékesített telekommunikációs termékek fejlesztéséért felel. Ezt megelőzően egy francia pénzügyi szolgáltatónál dolgozott banki projekteken, illetve ezen kívül a kereskedelmi szektorban is szerzett tapasztalatot.

 


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A nem tagoknak a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

PROJEKTMENEDZSMENT SZAKMAI TEADÉLUTÁN 2017. NOVEMBER
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Virtuális Projektmenedzsment
Feltöltés dátuma: 2017.11.23
Nem tagunk még?
Regisztráció
x