Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. április

Helyszín: KPMG Székház
Téma: Konfliktus kezelés a projektekben
Előadó: Pardi Rózsa
2018-04-18 17:00 - 19:00

Magának a konfliktus szónak általában negatív kicsengést tulajdonítunk. Pedig egy konfliktus helyzet is lehet konstruktív és több kreatív megoldáshoz vezethet.

  • Törvényszerű-e a projektmunka során a konfliktus?
  • Milyen konfliktusok fordulhatnak elő egy projekt különböző szakaszában?
  • Hogy állunk hozzá egy konfliktushoz?

A délután során ezekhez a kreatív megoldásokhoz interaktív workshop keretében a résztvevők bevonásával és tapasztalataira építve tudatosítjuk a konfliktusok keletkezésének okait. Megnézzük azok kezeléséhez rendelkezésünkre álló eszközöket, amelyekkel olyan win-win helyzeteket tudunk elérni, amellyel támogatjuk a projektben résztvevő munkatársak hatékony együttműködését. 

Előadó: Pardi Rózsa, szervezetfejlesztési tanácsadó (HS, CPVA)

Rózsa 30 éves tapasztalattal rendelkező gyakorlatorientált szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, coach. Mindig foglalkoztatta az hogy a tanácsadói, tréneri eszközöket, módszereket vajon ő maga milyen hatékonysággal képes vezetőként alkalmazni. 6 év egészségügyben szerzett felsővezetői tapasztalata megerősítette abban, hogy  a munkatársak készségeinek folyamatos fejlesztése az egyéni fejlődés mellett, jobb munkahelyi légkört, kapcsolatokat eredményez, s ez hosszú távon az eredményekben is megmutatkozik.


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. április
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. áprilisProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. áprilisProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. április
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Pardi Rózsa_ppt
Feltöltés dátuma: 2018.04.18
Nem tagunk még?
Regisztráció
x