Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. december

Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.)
Téma: Pozitív Projektmenedzsment
Előadó: Kisszőlősi Beáta - Positive Attitude Consulting, Alapító, tulajdonos
2018-12-12 17:00 - 19:00

A projektet stratégiai szinten elfogadták, felállt a project szervezet, szakértőket allokáltak a projektre… Erőltetett megbeszélések, nem haladnak a leszállítandók… csontvázak esnek ki a szekrényből pl.: design feladatokat azonosítanak teszteléskor.

Pozitív Projektmenedzsment?! Csodaszer? Nem. Alkalmazzuk? Igen, talán, nem.

Ha a leszállítandókon, a projekt charton és a “nagy küzdelem lesz” gondolatokon túllépve azokra is odafigyelünk, akik megvalósítják a projektet, egy kicsit jobb lesz a hangulat, egy kissé gördülékenyebben mennek a dolgok, egy csöppnyit elkötelezettebbekké válnak a projekt munkatársai.

Mivel érheti (k) el a projekt vezető(k), hogy elkötelezett munkatársakkal, jó hangulatban, továbbra is kemény munkával valósítson meg sikeres projekteket?

A PMSZ NŐI Klubjában a Pozitív Projektmenedzsmentről tart előadást Kisszőlősi Szánthó Beáta és beszélget meghívott vendégeivel és a közönséggel.

Vendégek:

Erős-Wéber Andrea, PMO, aki 3 éven át volt kiemelkedő vezető tagja, a beszélgetésben bemutatott pozitív projektnek

Beck Attila, Üzleti Projektvezető, aki 3 éven át vezette a bemutatásra kerülő pozitív projektet

A beszélgetés végén a résztvevők saját pozitív porjektvezetési tapasztalataikat oszthatják meg és lesz egy meglepetés is!

Gyertek és meglátjátok…!

Előadó: Kisszőlősi Szánthó Beáta (szervezetfejlesztő, változásmenedzser, coach, a Positive Attitude Consulting tulajdonos cégvezetője)

Kisszőlősi Sz. Bea közel 20 éve dolgozik tanácsadóként, trénerként, coachként. Megbízatásai között voltak PM képzések, tréningek, vezetői coachingok, kultúrafejlesztés, változásmenedzsment projektek. Elkötelezett képviselője a pozitív pszichológiai tapasztalatok üzleti, szervezeti alkalmazásának.

Az IODA tagja, a Colliers Hungary változásmenedzsent tanácsadója.
Fő érdeklődési területe a mindennapi munkahelyi jóllét növelésének egzakt, mérhető támogatása a szervezetekben. Továbbá miként alkalmazhatóak a pozitív szemléletformáló eszközök a munkahelyi és az otthoni környezetben. Ezt 7 éves fiával is nap mint nap gyakorolja.


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. december
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Pozitív projektmenedzsment
Szerző: Kisszőlősi Beáta Feltöltés dátuma: 2019.01.01
Nem tagunk még?
Regisztráció
x