Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. február

Helyszín: Eiffel Palace (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u.78.)
Téma: Egy agilis átállás kihívásai
Előadó: Horváth Balázs
2018-02-21 17:00 - 19:00

Rendkívüli módon a februári teadélutánunk helyszíne módosult!
Helyszín: Eiffel Palace, 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u.

Rendezvényünk teltházas, sajnos nem tudunk újabb regisztrációt fogadni. 

Előadó: Horváth Balázs, PMP, PMI-ACP, CSM. Több mint 15 évnyi projektvezetési tapasztalata mellett Balázs 2010 óta oktatja a prediktív és az adaptív projektvezetési módszertanokat itthon és külföldön is. Jelenleg a Piramis PM (www.piramispm.hu) vezetője, tréner és tanácsadó.

A manapság népszerű agilis módszertanokhoz rengeteg kérdés kapcsolódik, amelyekre nem mindig van megnyugtató válasz. Valóban segítenek kaotikus körülmények között? Tényleg át lehet állni pár hónap alatt? Igaz-e, hogy sokkal több munkát lehet elvégezni velük ugyanannyi idő alatt? A Scrumnak tényleg olyan egyszerűek a szabályai? Valóban használhatóak minden területen? Az előadáson ezekre a kérdésekre keressük a választ egy olyan előadó segítségével, aki már több mint egy évtizede használja az agilis módszertanokat, végigvezetett egy nagyívű átállást és rengeteg helyzetben alkalmazta a különböző agilis módszereket. Emellett a prediktív módszertanokat is ismeri, oktatja és használja, ezért objektíven és részrehajlás nélkül tud beszélni a két gondolkodásmód közötti különbségekről, előnyökről-hátrányokról és az átállás nehézségeiről.


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. február
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. februárProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. februárProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. február
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Egy agilis átállás kihívásai
Szerző: Horváth Balázs Feltöltés dátuma: 2018.02.26
Nem tagunk még?
Regisztráció
x