Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. február

Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.)
Téma: Egy agilis átállás kihívásai
Előadó: Horváth Balázs
2018-02-21 17:00 - 18:30

Előadó: Horváth Balázs, PMP, PMI-ACP, CSM. Több mint 15 évnyi projektvezetési tapasztalata mellett Balázs 2010 óta oktatja a prediktív és az adaptív projektvezetési módszertanokat itthon és külföldön is. Jelenleg a Piramis PM (www.piramispm.hu) vezetője, tréner és tanácsadó.

A manapság népszerű agilis módszertanokhoz rengeteg kérdés kapcsolódik, amelyekre nem mindig van megnyugtató válasz. Valóban segítenek kaotikus körülmények között? Tényleg át lehet állni pár hónap alatt? Igaz-e, hogy sokkal több munkát lehet elvégezni velük ugyanannyi idő alatt? A Scrumnak tényleg olyan egyszerűek a szabályai? Valóban használhatóak minden területen? Az előadáson ezekre a kérdésekre keressük a választ egy olyan előadó segítségével, aki már több mint egy évtizede használja az agilis módszertanokat, végigvezetett egy nagyívű átállást és rengeteg helyzetben alkalmazta a különböző agilis módszereket. Emellett a prediktív módszertanokat is ismeri, oktatja és használja, ezért objektíven és részrehajlás nélkül tud beszélni a két gondolkodásmód közötti különbségekről, előnyökről-hátrányokról és az átállás nehézségeiről.


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Ön is ott lesz?
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. február
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. február
Nem tagunk még?
Regisztráció
x
PMSZ tagsági kampány x