Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. november

Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.)
Téma: Munkaerő-piaci kincs, ami nincs: az önmotivált ember
Előadó: Sipos Tünde, tréner (Forlong Szervezeti Tanulást Fejlesztő Bt.)
2018-11-21 17:00 - 19:00

Számos munkahelyen, számtalan projektben alulmotivált, fáradt, elégedetlen, el nem kötelezett emberek dolgoznak, míg ezzel egy időben emberek ezrei áldozzák fel a saját szabadidejüket, energiájukat és pénzüket, hogy önkéntes munkában dolgozhassanak. Aki önkéntesként dolgozik, az mindig önmotivált. Mit kapunk az önkéntes munka során, amit egy projektben nem? Mit hajt minket az önkéntesség felé, ami a projektmunkában nem?
Ha meg tudnánk fejteni, milyen belső igényeink teljesülnek be az önkéntes munka elvégzése során, akkor „lemásolhatnánk a képletet” és ugyanezekre az igényekre kellene koncentrálni a projektmunka során. A jövőben azok a munkahelyek és azok a projektek lesznek sikeresek, amelyek megfejtik az önmotivált ember titkát és megteremtik azokat a feltételeket, amelyekre az önmotivált embernek szüksége van ahhoz, hogy kreatív, produktív és elégedett legyen.

Előadó: Sipos Tünde tanár, tréner, mediátor (Forlong - Szervezeti Tanulást Fejlesztő Bt.)

Sipos Tünde közel 20 éve dolgozik trénerként. Több ezer órányi képzést tartott felnőtt munkavállalók részére, mind a for profit, mind a non-profit szférában, főként az alábbi témakörökben: kommunikációs képzések, konfliktuskezelési képzések, tárgyalástechnikai képzések, stressz-kezelő és boldogságfokozó képzések.
Az Igazságügyi Minisztérium bejegyzett mediátora, a PTE Kommunikáció Doktori iskolájának doktorandája.
Fő érdeklődési területe a pozitív pszichológián belül, a szubjektív jóllét témája: hogyan élhetünk boldog, elégedett és értelmes életet magánemberként és a munkahelyen. Hogyan hat a boldogság életünkre, sikereinkre, munkánkra és kapcsolatainkra? Milyen eszközökkel és gondolkodással érhető el a (munkahelyi) boldogság?
 


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. november
Nem tagunk még?
Regisztráció
x