Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. szeptember

Helyszín: KPMG Székház
Téma: IT biztonságról a projektekben – közérthetően
Előadó: ld. lent
2018-09-06 17:00 - 19:00

IT biztonságról a projektekben – közérthetően

A kerekasztal beszélgetés résztvevői:

Papp Péter, CEO, Kancellár.hu
Benyó Pál, Senior információ biztonsági szakértő, ERSTE Bank Hungary Zrt.
Trifonov Gergely, CTO, BankZee

A beszélgetés moderátora: Dr. Bán András, a pénzintézeti tagozat vezetője

Szeptemberben a Projektmenedzsment Szakmai Teadélutánt a Pénzintézeti Tagozat szervezésében tartjuk. Így a tagozat szeptember harmadik szerdáján esedékes klubnapja helyett ez a program kerül megrendezésre.

A programról:
Az IT biztonság minden projektvezetőt érint a pénzintézeti szektorban, és nem csak a projektvezetőket, hanem mindannyian találkozunk a témával, akik banki, pénzintézeti területen dolgozunk, vagy akár csak internetbanki, esetleg mobil alkalmazásokat használunk. Ez a találkozás nem mindig tudatos, de ott van a képernyőnkön, bármilyen online felületet használunk átutalásra, vásárlásra, mobil fizetésre, bankkártyás tranzakciókra, vagy akár csak készpénzt veszünk fel egy ATM-ből. A pénzintézeti projektekben sokszor csak a projektek végén, vagy auditok során jelenik meg ez a kérdés, pedig ott kellene lennie a gondolkodásunkban minden pénzintézeti projekt elejétől kezdve, ahol bármilyen szoftver születik. Nem mindenki szakértője a témának, mégis szinte mindenki kapcsolatba kerül vele a munkája során, aki pénzintézetnél dolgozik.

Azért, hogy tudatosabban állhassunk hozzá ehhez az igen nagy területhez, három, a témában jártas szakembert kértünk fel egy kerekasztal beszélgetésre, hogy az alábbi kérdéseket körbejárjuk:

  • Mi a jó együttműködés kulcsa egy IT projekt során az IT biztonsággal foglalkozók, a projektvezetők, a szállítók és a felhasználók között?
  • Mitől lesz sikeres egy IT biztonsági terület, szállító vagy auditor?
  • Hogyan tudatosítsuk az IT biztonság fontosságát a felhasználókban?
  • Mi az, amit mindenkinek tudnia kell az IT biztonságról?
  • Igaz-e még az az állítás, hogy nehéz jó felhasználói élményt nyújtani biztonságosan?
  • Melyek a vállalható kompromisszumok a területen?

A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. szeptember
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. szeptemberProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. szeptemberProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2018. szeptember
Nem tagunk még?
Regisztráció
x