Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Április

Helyszín: Ericsson Székház, (1117 Bp., Magyar tudósok körútja 11)
Téma: Változások hálójában, avagy a hálózatok, mint a vállalati változások katalizátora - bemutatkozik az OrgMapper Influence
Előadó: Vicsek András, Maven Seven Hálózatkutató Zrt, Társalapító és ügyvezető igazgató; Szabó Ilona Anna, ONAExpert, a Somos-Co Kft ONA, senior tanácsadó
2019-04-17 17:00 - 19:00

Rendhagyó módon a rendezvény helyszíne: Ericsson Székház, (1117 Bp., Magyar tudósok körútja 11) Infopark I. épület

Az előadás rövid tartalma: A változási projektek esélye a tényleges sikerre csupán 30%. Bár az egyéb akadályokat sem szabad figyelmen kívül hagyni, a legfontosabb ok, amiért a vállalatok átalakításai meghiúsulnak, hogy a legtöbb alkalmazott azokat nem érzi a magáénak.
Személyes tapasztalatból is ismerjük, hogy néhány ember nagyobb befolyással bír, mint mások. A befolyáson keresztüli elérés valójában mérhető egy szervezetben. Az ehhez alkalmazott módszert szervezeti hálózati elemzésnek (az angol rövidítésből ONA) nevezik.
Az OrgMapper | INFLUENCE egy szervezeti hálózati elemzés alapú diagnosztikai eszköz, amely bármilyen méretű vállalkozás számára lehetővé teszi fejlesztési, átalakítási programjai hatékonyabb tervezését, kezelését és felgyorsítását. Az INFLUENCE segítségével a szervezetek megvalósítható javaslatokat kapnak formális és informális belső kommunikációjukhoz, és a munkatársak által történő kiválasztási folyamat segítségével azok a többiek által leginkább elismert, szakmai képességekkel rendelkező és motivált alkalmazottak találhatóak meg, akik készen állnak arra, hogy a szervezeti átalakítási kezdeményezések motorjai legyenek.

Előadó: Szabó Ilona Anna, ONAExpert, a Somos-Co Kft ONA tanácsadási üzletága, senior tanácsadó

Több, mint 15 év pénzintézeti területtel és vezetői tapasztalattal megélt és vezetett szervezeti és üzletági összeolvadásokat és szétválasztásokat. 2013 óta dolgozik vállalati és vezetői tanácsadóként. Tapasztalatai is hozzájárultak, hogy 2015 óta ONA tanácsadással foglalkozik, vagyis a vállalati és egyéb szervezeti változási, átalakítási projektekben a szervezeti hálózatok, munkatársi kapcsolatok elemzésén alapuló OrgMapper szervezeti diagnosztikával. (úgymint digitális átállás, kultúraváltás, új stratégia bevezetés, Lean, ERP bevezetés, ...) Minősített OrgMapper tanácsadó.

Előadó: Vicsek András, Maven Seven Hálózatkutató Zrt, Társalapító és ügyvezető igazgató:

A Maven7 hálózatkutató Zrt. társalapítója és ügyvezető igazgatója. Több mint 20 éve foglalkozik HR-re és szervezeti problémákra fókuszáló megoldásokkal. A csapatával kifejleszett OrgMapper hálózatelemzési szoftvert Latin-Amerikától Ausztráliáig használják véleményvezérek azonosítására, szervezeti változások felgyorsítására és a belső együttműködések javítására.


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Április
Nem tagunk még?
Regisztráció
x