Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Február

Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.)
Téma: Innováció menedzsment a gyakorlatban - bemutatkozik az OTP LAB
Előadó: Fischer András, Főosztályvezető, Retail Innováció Főosztály (OTP LAB)
2019-02-20 17:00 - 19:00

Előadás címe: Innováció menedzsment a gyakorlatban - bemutatkozik az OTP LAB

Az előadás rövid tartalma: Az elmúlt években világszerte számos nagyvállalat hozott létre innovációs labort, azonban a felszín alatt igencsak eltérő motivációk, stratégia és kivitelezés húzódik az egyes cégeknél. Az előadásból kiderül majd, hogy mivel foglalkozik az OTP LAB, hogyan segíti elő a belső, illetve a külső innovációk megvalósulását, és hogy milyen eszközöket és módszereket alkalmaznak LAB munkatársai a kísérleti projektek és proof of conceptek kivitelezésekor. A LAB főbb tevékenységein keresztül bemutatásra kerülnek a nagyvállalati innováció menedzsment kihívásai és sikerei; szó lesz többek között a belső ötletek felkarolásáról, a startup együttműködésekről és az innovációs bankfiók megvalósításáról.

Előadó: Fischer András, Főosztályvezető, Retail Innováció Főosztály (OTP LAB)

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte, ahol közgazdász diplomát szerzett. Ezután üzleti tanácsadóként helyezkedett el és elsősorban a pénzügyi és TMT szektorban szerzett tapasztalatot stratégiai, folyamat- és termékfejlesztési és vállalatértékelési projekteken. Az OTP Bankhoz 2015-ben csatlakozott üzletfejlesztési szenior projekt menedzserként. 2017-től a bank Retail Innovációs Főosztályának (OTP LAB) főosztályvezetője, ahol a szakértő munkatársak, startupok, innovatív technológiára épülő vállalkozások és oktatási intézmények együtt dolgoznak a jövő banki termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztésén.


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Február
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Innovációmenedzsment a gyakorlatban - bemutatkozik az OTP LAB
Szerző: Fischer András Feltöltés dátuma: 2019.02.21
Nem tagunk még?
Regisztráció
x