Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Január

Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.)
Téma: Bemutatkozik az Év Projektmenedzsere
Előadó: Dr. Kertész Máté (PMP), DXC Technology Magyarország, programmenedzser
2019-01-16 17:00 - 19:00

Előadás címe: Projekt expressz: Nemzetközi állomásról a közszférába

Milyen szakmai és kulturális különbségek a vannak a nemzetközi és a hazai projektek között? Milyen kihívásokkal találkozhatunk, és hogyan lehetünk eredményes projektmenedzserek mindkét területen?
Az előadás a fenti és hasonló kérdésekre keresi a választ az előadó nemzetközi és hazai szubjektív tapasztalatainak bemutatásával, egyúttal kitekintést nyújtva az elmúlt évek egyik legkomplexebb SAP bevezetési programjára a hazai közszektorban.

Előadó: Dr. Kertész Máté (PMP) a DXC Technology Magyarország programmenedzsere, a 2018-as év „Az Év Projektmenedzsere Díj” nyertese.

A jogászként és okleveles közgazdászként végzett szakember 2009 óta foglalkozik projektmenedzsmenttel. Az évek során több nagyobb nemzetközi projektben vett részt: kezdetben projektkoordinátorként, később projektmenedzserként, majd szenior projektmenedzserként végül pedig portfólió vagy programmenedzserként.

Az elmúlt években olyan ügyfeleknél és megbízóknál vezetett projekteket angol és német nyelven, mint az IT Services Hungary Kft., T-Systems International, E-ON, Lufthansa, IBM, Hewlett Packard Enterprise.

A nemzetközi projektek során releváns tapasztalatot szerzett a virtuális projektmenedzsment területén, ami a nyelvi és a kulturális eltérések miatt lényegesen más menedzseri képességeket kívánt meg tőle, mint a magyar közszférában indított jelenleg futó projektjeinek a vezetése.

Annak érdekében, hogy a projektvezetési tudását tovább szélesíthesse és a korábbiaktól eltérő tapasztalatra tehessen szert, 2016-ban csatlakozott a DXC Technology Magyarország SAP üzletágának csapatához, és jelenleg a hazai SAP projektek vezetéséért felel elsősorban a közszektorban.


A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Január
Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. JanuárProjektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Január
Kapcsolódó PMSZ Tudástár anyagok
Töltse le kapcsolódó anyagainkat


Az Év PM bemutatkozás
Szerző: Dr. Kertész Máté Feltöltés dátuma: 2019.01.17
Nem tagunk még?
Regisztráció
x