Ön egy archívumban található cikket olvas.
x

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Március

Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.)
Téma: Add elő magad! A magával ragadó, emlékezetes kommunikátor titkai
Előadó: Györffy Kinga, retorikai-storytelling tanácsadó és tréner, egyetemi oktató
2019-03-20 17:00 - 19:00

Előadás címe: Add elő magad! A magával ragadó, emlékezetes kommunikátor titkai

Az előadás rövid tartalma:  A 21. század projektmenedzsere elsősorban megoldásokat és eredményeket ad elő − és ad el. Ennek természetesen forrása maga a projekt, de a siker elsősorban a projektmenedzser személyétől, szenvedélyétől, illetve meggyőzési, történetmesélési stílusától függ. Hogyan tudja Ön projektmenedzserként a személyes-emberi elemeket professzionálisan használni? Mivel kerülheti el a sztorizgatás csapdáját? Mi az egyszerű, ugyanakkor magával ragadó történet legnagyobb titka? Előadásában Györffy Kinga olyan eszközöket fog bemutatni, amelyek túlmutatnak a puszta érvelésen, tény- és tárgyszerűségen – és amelyek az érthetőség, illetve átélhetőség valódi élményét nyújtják a megbízóknak, ügyfeleknek.

Előadó: Györffy Kinga retorikai-storytelling tanácsadó és tréner, egyetemi oktató

Pályáját közéleti beszédíróként kezdte, ekkor tapasztalta meg először a történetmesélésnek mint meggyőzésnek a hatalmát - és határait. Az elmúlt tizenkét évben több száz felső- és középvezető, projektmenedzser, startupper, valamint egyetemista és gimnazista retorikai fejlesztésében vett részt. Az Imagine Cup innovációs világverseny mindenkori magyar döntőseinek pitch-trénere, az I. számú Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet munkatársainak előadás-technikai felkészítője. Ismeretterjesztő és tudományos cikkek szerzője, mintabeszédes sorozatok társszerzője, a Bátrak, akik mernek című interjúkötet egyik szereplője. Add elő magad A magával ragadó előadás titkai című könyve 2015 novemberében jelent meg. A könyv folytatása - a professzionális történetmesélés alkalmazási területeiről - várhatóan már idén olvasható lesz.


A RENDEZVÉNY MEGTELT, TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS VÁRÓLISTÁRA VALÓ FELKERÜLÉS ITT >>

A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Március
Nem tagunk még?
Regisztráció
x