Pályázatok

A kiemelkedő teljesítmények elismerését, a példamutatás, az elöljárás méltatását – a projektmenedzsment-szakma elkötelezett híveiként is – fontosnak tartjuk. Három, ehhez kapcsolódó versenyben is aktív szerepet vállal a Szövetség.

Az Év Projektmenedzsere Díj

Tizenhat éve adják át Az Év Projektmenedzsere Díjat, amelynek odaítélésében a PMSZ hosszú évek óta közreműködik. A díjat adományozó Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjai a magyar projektmenedzsment-élet és a fejlődő projektmenedzsment-kultúra irányában elkötelezett civil szervezetek.

Az évente, a projektmenedzsment világnap ünnepléséhez kapcsolódóan átadott  díj célja elismerni a legkiválóbb szakembereket, s ezen keresztül ráirányítani a figyelmet a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, a kiemelkedő projektek  eredményeire. A Tábla tagjainak küldetése továbbá, hogy Az Év Projektmenedzsere Díjjal is segítsék a projektmenedzsment igazi hivatásként való elismerését, növeljék a szaktudás értékét és alkalmazásának tudatosságát, ösztönözzék, hogy a projektmenedzsment az üzleti és a kormányzati stratégia kulcsává váljon.

A Díjat odaítélő szervezetek:
Projektmenedzsment Kiválóság Tábla (PM Tábla) alapítói:
Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége (FŐVOSZ)
Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment Szakosztály

Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)
Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ)
PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI Budapest, Magyar Tagozat)

Csatlakozott szervezetek:
Projektmenedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány (IPMACERT.HU)
Építéstudományi Egyesület (ÉTE) 

Eddigi díjazottak

További információk: www.evprojektmenedzsere.hu

 

Projektmenedzsment-felkészültségi verseny

Egy új kezdeményezés a Magyar Projektmenedzsment Szövetség életében, melynek célja a projektmenedzsment-szakma ismereteinek terjesztése, a gyakran felmerülő buktatók bemutatása és egyes technikák gyakoroltatása. A versenyt eddig kétszer hirdette meg  a Szövetség — az első megmérettetésre rögtön hetvenhét szakember jelentkezett.

 

Az év projektmenedzsment-szakdolgozata, -diplomamunkája

Öt évvel ezelőtt indult el a PMI Budapest Magyar Tagozat szervezésében, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség és a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Projektmenedzsment Szakosztályának támogatásával ez a megmérettetés. A pályázat kiíróinak célja, hogy a projektmenedzsment-tudás, a módszerek ismerete és tudatos alkalmazása egyre nagyobb szerephez jusson a magyar felsőoktatásban, illetve az e témában született eredmények még nagyobb elismertséget és nyilvánosságot kapjanak, a fiatal szakemberek munkáját a szakma is megismerje, elismerje, további előmenetelüket segítse.

Nem tagunk még?
Regisztráció
x