A szövetségről

Kik vagyunk?
A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) egy olyan szakmai közösség, amelyben mi, gyakorló projektmenedzserek, tanácsadók és menedzsment szakemberek azért fogtunk össze, hogy tudásunkkal és iránymutatásunkkal képviseljük a magyar projektmenedzsmentet. Célunk, hogy az 1997-ben létrejött társulással professzionális hátteret, szakmai kontrollt és inspiráló tudástárat biztosítsunk a jelenlegi és jövőbeli projektmenedzserek számára, és ezzel megteremtsük a világszínvonal elérésének lehetőségét.

Mivel foglalkozunk?
Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy a projektmenedzsmentet alkalmazó cégeket és egyéni tagokat közös érdekek mentén összefogjuk, és képzések, nemzetközi minősítések támogatásával használható, trendeket követő, szakmai tudást adjunk a kezükbe. A szakmai kontroll és az érdekképviselet mellett az utánpótlás kinevelésére is nagy hangsúlyt fektettünk, hiszen az új generáció bevonása számunkra kiemelt jelentőséggel bír. A kutatásokban és felmérésekben aktív szerepet vállalunk, akárcsak a projektmenedzsment szakma népszerűsítésében, és a kiemelkedő szakmai teljesítmények díjazásában.

Ha szeretné közelebbről megismerni tevékenységünket:

  • Jöjjön el következő szakmai rendezvényünkre, havi szakmai teadélutánunkra vagy az évente kétszer megrendezett Körkapcsolás konferenciára! >>
  • Olvasson bele hírlevelünkbe! >>
  • Nézze meg, kik az elmúlt évek díjazott projektmenedzserei! >>
  • Képezze tovább magát kedvezményesen a nálunk hirdetett képzéseken! >>
  • Töltse le honlapunkról a rendezvényeken elhangzott prezentációkat, szakmai cikkeket! >>
  • Segítse Ön is önkéntes munkával a projektmenedzsment népszerűsítését! >>

 

Hírek

Bemutatkozik új szervezeti tagunk, az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda
2017-04-26

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. 2017 folyamán csatlakozott a PMSZ-hez szervezeti tagként. Cikkünkben bemutatjuk a céget és tevékenységét.

A Computerworld 2006-os előrejelzése a projektmenedzsmentről
2017-04-10

2006. februári hírlevelünkből idézünk

Havi mustra a megbeszélések örökzöld témájáról
2017-04-04

A projektmenedzsernek mint operatív vezetőnek jelentős idejét emészthetik fel a megbeszélések. Aktuális havi mustránkban az eredményes és hatékony megbeszélések kérdéséről írunk.

Összes hír megtekintése
Nem tagunk még?
Regisztráció
x